Primatech este unic importator în România al gamei Elektrogas

Primatech este producător de detectoare de gaz și monoxid de carbon, însă își dorește mai mult pentru utilizatorii finali. Își dorește siguranță chiar și în absența acestora. Electrovalvele Elektrogas sunt soluția.

electrovalve Elektrogas
electrovalve Elektrogas

Detectoarele fabricate de Primatech sunt gândite pentru a oferi siguranța de care orice cămin are nevoie. Însă, pentru a completa siguranța și în absența posesorilor pentru a acționa în momentul în care detectorul sesizează scăpările de gaz metan, soluția cea mai sigură este conectarea lui la o electrovalvă montată pe circuitul de alimentare cu gaz, după contor, care să primească un semnal electric atunci când detectorul semnalează scăpări, și să oprească alimentarea cu gaz metan. Prin această operațiune, scăpările sunt oprite, și se evită orice riscuri de evenimente neplăcute.

Detectoarele fiind de o calitate excepțională, era cel puțin normal ca Primatech să aleagă un producător de electrovalve pe măsură. Așa că a apelat la tradiția și priceperea companiei Elettromeccanica DELTA, o companie italiană, producătoare de mecanisme cu certificare.

Gama Elektrogas este dedicată electrovalvelor, regulatoarelor de gaze, filtrelor și accesoriilor aferente acestora. Toate acestea se regăsesc în oferta Primatech, această colaborare fiind una foarte fructuoasă, de peste 10 ani.

Acest parteneriat a fost înzestrat și cu un contract de exclusivitate pentru piața din România, așadar, Primatech este unic importator în România al gamei Elektrogas produse de Elettromeccanica DELTA.

Aceste produse nu sunt doar completarea siguranței, ci și o dovadă a devotării Primatech față de scopul de a aduce siguranță în locuințele și construcțiile din toată țara. Este foarte important ca toți cei preocupați de siguranță să aibă în vedere instalarea unor elemente de siguranță cum sunt electrovalvele, regulatoarele sau filtrele de gaze. Pentru toate acestea, Primatech este alături de dumneavoastră și vă oferă chiar și sisteme de siguranță integrate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *