Cancelarul Angela Merkel si presedintele SUA Barack Obama au vizitat standul Weidmüller la Hanovra

Cancelarul Angela Merkel si presedintele SUA Barack Obama au vizitat standul Weidmüller, in cadrul Targului de la Hanovra 2016.
Cancelarul Angela Merkel si presedintele SUA Barack Obama au vizitat standul Weidmüller la Hanovra
„Aceasta vizita ne face o deosebita onoare, reprezentand totodata o recunoastere speciala a faptului ca eforturile si inovatiile noastre in legatura cu Industry 4.0 sunt bine primite nu doar de clientii nostri, ci si de sectorul public.”
Dr. Peter Köhler, CEO al grupului Weidmüller

Hanovra, 25 aprilie 2016. In cadrul vizitei sale traditionale la targ, Angela Merkel a vizitat, de asemenea, standul specialistilor in inginerie electrica al companiei Weidmüller din Detmold. A fost insotita de presedintele SUA Barack Obama, SUA fiind tara partenera a targului in acest an. In cursul vizitei desfasurate impreuna, cei doi oameni politici au trecut pe la mai multe standuri ale unor companii care au produs senzatie in industrie, prin solutiile lor cu totul remarcabile.

Dr. Peter Köhler, CEO al grupului Weidmüller a spus: „Aceasta vizita ne face o deosebita onoare, reprezentand totodata o recunoastere speciala a faptului ca eforturile si inovatiile noastre in legatura cu Industry 4.0 sunt bine primite nu doar de clientii nostri, ci si de sectorul public.”

Cei doi sefi de stat au manifestat un interes deosebit fata de cockpit-ul Industry 4.0 de la standul Weidmüller. O aplicatie demonstrativa a oferit o imagine cu privire la cum ar putea arata in viitor centrul de comanda al unei unitati de productie. Acesta imbina intr-un singur exponat o gama extinsa de solutii Industry 4.0, implementate pana la aceasta ora de Weidmüller. Cockpit-ul inglobeaza, pe de o parte, o retea de sisteme tehnice si, pe de alta parte, abordari bazate pe solutii integrate pentru clienti. Solutiile Industry 4.0 au fost prezentate pentru domenii de aplicabilitate cum ar fi analiza industriala, serviciile cloud, managementul energetic, digitalizare si networking, precum si coerența datelor.

„In special networking-ul”, a continuat Dr. Peter Köhler, „reprezinta un domeniu extrem de incitant pentru SUA datorita nivelului ridicat de competenta in domeniul software din aceasta tara. In cursul vizitei lor, cei doi oameni politici au avut ocazia de a cunoaste indeaproape aspecte ce tin de networking-ul industrial, prezentate de diferite standuri. Suntem mandri ca ne-am putut aduce si noi contributia la vizita lor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *