Total Heat lanseaza noua gama de termostate WiFi

Total HEAT introduce o tehnologie noua, care vine in sprijinul celor care sunt in cautare de solutii ideale pentru incalzirea locuintei.
termostat cu wi fi
termostat cu wi fi
Ceea ce se numeste termostat SENZ WIFI este cea mai noua inventie in materie de incalzire. Are un sistem de navigare modern si este dotat cu ecran tactil; calitatea acestui produs se reflecta in durabilitate si senzitivitate. Se adapteaza perfect temperaturii si are capacitatea de a monitoriza intregul proces energetic. In acest fel, detinatorul dispozitivului economiseste bani la factura de caldura. In ceea ce priveste design-ul, acesta este ergonomic si are senzorii montati in podea. Pentru ca este dotat cu functia Wireless, el se conecteaza la reteaua disponibila in locuinta, iar modificarile, setarile si comenzile se executa direct din cont.

Evolutia tehnologiei a dus la aparitia unor noi forme de eficientizare a proceselor casnice. Distribuirea caldurii in locuinta se face tehnolgizat, in conditii optime. Pe piata exista mai multe variante de incalzire a locuintei; in functie de buget si de necesitati, fiecare familie alege una dintre aceste variante. In momentul deciziei, clientul trebuie sa aiba in vedere toate aspectele, inclusiv cele financiare. In acest caz, poate opta pentru o solutie mai putin costisitoare pe moment, dar care, in timp, se va dovedi a fi mai scumpa sau poate alege o solutie mai complexa, care necesita o investitie mai mare pe moment, dar care se va dovedi eficienta in timp.

Clientii care isi stabilesc obiective pe termen lung si isi doresc o varianta sigura si eficienta, vor alege varianta de incalzire prin pardoseala. Aceasta metoda il va scuti pe client de incarcarea locuintei cu obiecte inutile si inestetice. Caldura este distribuita uniform si eficient in incapere, iar clientul poate seta temperatura pentru fiecare camera. Daca doreste sa aiba camera copilului mai incalzita decat celelalte, poate seta acest lucru; la fel se intampla si daca doreste sa pastreze o camera mai racoroasa.

Din punct de vedere financiar, incalzirea prin pardoseala este o varianta economica. Pe termen lung, banii investiti in acest sistem vor fi recuperati pentru ca facturile la caldura nu vor mai atinge sumele acelea exorbitante, cum se intampla in cazul centralelor electrice. Datorita avantajelor pe care le ofera aceasta modalitate de incalzire a locuintei, tot mai multe persoane aleg aceasta varianta. Este solutia ideala, in special pentru familiile cu copii mici, care sunt tot timpul curiosi si care se pot rani daca se apropie prea mult de sursele de caldura. Solutia ofera confort, igiena si este foarte estetica.

Total HEAT ofera o gama variata de servicii de incalzire pardoseala, astfel incat necesitatile clientilor sa fie satisfacute pe deplin. Pe langa servicii si instalare, echipa se ocupa si de mentenanta sistemului implementat. Serviciile oferite sunt dublate de o gama extinsa de produse printre care se numara: termostatele, cablurile de incalzire, cele de degivrare si izolatia termica. Profesionalismul acestei companii este dat si de portofoliul extins de clienti multumiti. Acesta este disponibil pe site-ul oficial Total HEAT, astfel ca orice client interesat de o astfel de solutie, poate consulta lucrarile deja realizate.

Pentru rezultate deosebite, compania recomanda incalzirea cu sistem infrarosu. Aceasta este caracterizata de durabilitate si functioneaza pe principiul de convectie. Clientii care aleg aceasta solutie trebuie sa fie siguri de faptul ca praful va fi impiedicat sa circule, umiditatea va creste si astfel va creste si circulatia sanguina si va fi intarit si sistemul imunitar. Procesul de instalare este simplu si rapid pentru ca nu are nevoie decat de cateva suruburi aplicate in perete sau tava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *