Miercuri, 22 martie, la ora 20:00 va avea loc, la Cinema Pro, premiera spectacolului Chat Chat Chat (www.ChatChatChat.ro) – o spumoasa comedie moderna care aduce pe scena in mod eminamente comic scenarii cu care se pot confrunta un barbat si o femeie care isi cauta cu disperare sufletul pereche folosind arme digitale… Intrebarea de o suta de puncte este: Il vor gasi?
In Chat Chat Chat, agatatul pe internet e comedie pura!
Ricard Reguant, regizor
Modalitatea de a gasi un partener s-a schimbat atat de mult in ultimii ani incat in prezent a devenit o chestiune de cateva minute. Desi pare neverosimil, noile forme de socializare si retelele sociale au facut posibil ca orice persoana din orice loc sa poata lua legatura cu cineva de sex opus …sau chiar de acelasi sex, depinde de preferinte.
Chat Chat Chat este una dintre cele mai succes comedii spaniole din ultimii ani, jucandu-se pe taramuri ibeice de doi ani cu casa inchisa. Regia este semnata de Ricard Reguant, regizorul Muzicalului Chicago si al comediei TOC TOC si premiat Broadway Worldin 2015.
Distributia reprezentatiei din 22 martie ii include pe: Anca Turcasiu, Andrei Duban, Andrei Mateiu si Gratiela Duban.
Adevarul este ca in noua era tehnologica s-a trecut de la socializarea in pasi de cha cha cha la socializarea prin chat chat chat. Inainte lumea mergea in baruri si discoteci ca sa asculte muzica, sa danseze, sa bea ceva si mai ales sa agate. Da, chiar asa, sa agate! Insa in zilele noastre, datorita noilor tehnologii, facem toate astea de acasa. Bine, de dansat adevarul este ca nu se prea mai danseaza. Mai degraba iti pregatesti o bautura, pui muzica, te tolanesti pe canapea sau in fotoliu si odata instalat comod… dai drumul la laptop.
Comedia Chat Chat Chat reflecta aceasta schimbare sociala in care au fost abandonate locatiile de petrecere a timpului liber ca punct de intalnire pentru a socializa si a-ti gasi un partener in favoarea internetului. Si daca aceasta reprezinta o modalitate mai rapida si mai comoda, ea este in acelasi timp si o modalitate mai impersonala si mai rece.
Chat Chat Chat cuprinde toate aceste idei si le infatiseaza publicului prin intermediul aventurilor unor protagonisti care, in incercarea de a-si gasi partenerul ideal prin intermediul chatului, se vor confrunta in mod inevitabil cu situatii si personaje (unul mai sarit de pe fix ca altul) care tin mai degraba de in cosmar decat de o poveste romantica
Pe de alta parte, regizorul Ricard Reguant atrage atentia ca „Chat Chat Chat este o piesa moderna care trateaza o tema mai putin abordata in dramaturgie, si anume pericolul pe care il implica relationarea cu persoane necunoscute pe internet.”
Chat Chat Chat este o piesa foarte distractiva care foloseste tehnici moderne si inovatoare de regie si actorie si care poate fi considerata chiar material didactic pentru cei tineri si care, in mod cert, nu va lasa indiferent pe nimeni.
Biletele s-au pus in vanzare online pe www.ChatChatChat.ro, pe bilet.ro, in agentiile TUI Travel din mall-uri, la kiosk-ul BiletFan de la statia de metrou Unirii 1. Biletele au preturi cuprinse intre 50 si 70 de lei. La acest spectacol s-au pus in vanzare si 32 de locuri VIP de 100 de lei, situate central in primele randuri si care vor primi cate un cadou surpriza din partea organizatorilor si a sponsorilor.
Mai multe informatii despre spectacol pot fi consultate pe pagina web oficiala www.ChatChatChat.ro si pe pagina oficiala de facebook www.facebook.com/ChatChatChatRomania
Despre ASOCIATIA AVANGARDIA
Avangardia este o asociatie culturala non-profit, un ONG care se vrea un ambasador al culturii si divertismentului de calitate intr-o lume in care actele de cultura pot deveni un liant la nivelul comunitatii, in care actele de cultura pot consolida si pot duce la dezvoltarea unei comunitati.
Avangardia vine cu o abordare moderna, ancorata in realitatea globala a zilelor nostre, in ceea ce priveste relatia dintre arta si societate. Traim intr-o lume in care viata pare sa fie pusa pe fast-forward, in care oamenii incep sa se alieneze atat de ei insisi cat si de cei din jur.Arta nu mai poate fi tratata si prezentata ca o experienta pasiva. Consumatorul de arta nu mai este un simplu consumator ci un participant activ, iar produsul artistic trebuie vazut ca ceva care trebuie impartasit cu comunitatea, nu ca ceva ce trebuie impus de sus.
In viziunea Avangardia, un produs artistic nu este cumparat ci experimentat.