SecuritInternational.ro – Amenajari interioare – Cum poate fi folosita sticla colorata?

Faptul ca sticla a inceput sa fie din ce in ce mai folosita in domeniul amenajarilor interioare este un lucru cu care ati putea fi deja familiarizat: mobilier din sticla, balustrade elegante sau pardoseli speciale; toate acestea incep sa fie din ce in ce mai des intalnite in locuinte si cladiri de birouri, spatii comerciale sau unitati hoteliere.

SecuritInternational.ro – Amenajari interioare – Cum poate fi folosita sticla colorata?
Insa sticla colorata este o adevarata inovatie folosita cu succes pentru un plus de valoare in aspectul amenajarilor interioare.

Disponibila intr-o mare varietate de dimensiuni, culori si modele, sticla colorata raspunde cu succes cerintelor si necesitatilor clientilor.

Cand si cum poate fi folosita sticla colorata?

Amenajari de bucatarie

Placarea peretilor din bucatarie cu elementele potrivite de sticla colorata inlocuieste placarea cu faianta, aducand culoare si stralucire spatiului bucatariei locuintei dumneavoastra. Pe langa aspectul ingrijit si luminos, placile de sticla colorata sunt usor de intretinut, usor de curatat si se pot asorta cu usurinta la restul pieselor de mobilier existente;

Amenajari de baie

Baia este un spatiu foarte important in orice locuinta, drept urmare decorul acesteia este si el foarte important. Placile din sticla colorata folosite pentru renovarea peretilor baii vor inviora incaperea si vor oferi un aspect luxos;

Piese de mobilier

Piesele de mobilier din sticla sunt la mare cautare in zilele noastre. Piesele de mobilier din sticla colorate sunt insa preferatele clientilor: acestea sunt alese cu atentie pentru spatiul ce urmeaza a fi decorat. Clientii pot alege tonuri calde sau culori aprinse sau chiar sticle cu modele, pentru ca unicitatea produselor rezultate sa fie si mai evidenta.

Ce avantaje prezinta lucrarile realizate cu sticla colorata?

In cazul selectarii placilor din sticla colorata pentru inlocuirea faiantei ce a capatat un aspect tern, o veste buna este ca acestea pot fi aplicate peste faianta sau peste gips carton, adezivul folosit fiind siliconul;

Sticla colorata poate fi folosita pentru diverse idei de decorare si renovare, este rezistenta si durabila, fiind fabricata din sticla securizata;

Incaperile decorate cu sticla colorata sunt luminoase si spatioase, asigurand o atmosfera relaxanta;

Incaperile decorate cu placi de sticla colorata ofera un aer modern si elegant.

Cum alegem sticla colorata?

Ca in cazul oricarui serviciu sau produs, este recomandat sa apelam doar la profesionisti. Securit este cea mai veche fabrica de sticla din Bucuresti (infiintata in 1926) si le ofera clientilor sai variante diverse de sticla colorata securizata LACOBEL.

Produsul este conceput sa dureste aproximativ 25 de ani, fara schimbari notabile, in varianta mata sau lucioasa. Avantajul sticlei colorate este in primul rand libertatea clientului de a alege culoarea dorita, sticla LACOBEL fiind disponibila intr-o varietate mare de culori si modele.

Pentru cei mai indrazneti dintre dumneavoastra, sticla se poate personaliza cu modelele sau desenele dorite, pentru a crea un efect spectaculos in locuinta.

Reprezentantii firmei Securit va asigura servicii de consiliere, preluare si realizare a comenzii, precum si transportul si montarea acestora. Finisajele sunt fara cusur, intrucat sticla este inclusa in compozitia unor panouri, ce nu au nevoie de imbinari inestetice si rosturi.

Accesati pagina companiei Securit: www.securitinaternation.ro pentru informatii suplimentare si toate detaliile de care aveti nevoie.

Cand v-ati decis cu privire la schimbarile pe care doriti sa le efectuati, luati legatura cu un reprezentant, care va poate consilia si prelua comanda, la unul dintre numerele de telefon:

021.321.31.76

021.321.31.76

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *