UPS pentru centrale termice Well

Un UPS reprezinta o sursa de  curent neintrerupta care are numeroase aplicatii in majoritatea dispozitivelor electrice si electronice precum calculatoare, centrale termice sau aparate electrocasnice. Reprezinta practic o baterie cu un invertor care mentine functionatea dispozitivului atunci cand intervine o cadere a retelei de energie electrica sau alti factori care determina intreruperea alimentarii cu energie electrica a dispozitivului.

Un UPS este totodata si un aparat de protectie, la scurtcircuit si supra sarcina, protejand astfel dispozitivul la care este conectat impotriva intemperiilor care pot aparea pe reteaua de energie electrica. Legat de UPS pentru centrale termice Well, pe site-ul e-acumulatori.ro avem la dispozitie o gama larga de produse avand rolul de a facilita buna functionare a centralei atunci cand este intampinata o cadere de tensiune sau cand pe retea apar anumite aberatii precum cele mentionate mai sus. Cele mai noi modele de UPS-uri sunt relativ complexe, poti fi programate pentru diferite sarcini si in cele mai mici detalii atunci cand sunt cunoscuti toti parametrii de functionare ai dispozitivelor pentru care sunt destinate dar totodata le ofera utilizatorilor posibilitatea unei mai bune supervizari asupra funtionarii dispozitivelor.

Daca ne confruntam cu o cadere de tensiune de lunga durata nu avem ce sa facem  dar pentru perioade scurte un UPS ne va veni in ajutor si va mentine funtionarea centralei termice astfel incat in casa noastra va fi in continuare cald si bine. Desigur ca un astfel de dispozitiv trebuie ales in functie de mai multi parametri si in functie de cat de multa putere dezvolta centrala si de ce energie ere nevoie pentru a functiona in conditii normale iar daca nu cunoastem aceste detalii este bine sa apelam la sfaturile specialistilor de pe e-acumulatori.ro astfel incat sa ne alegem dispozitivul potrivit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *