Participa gratuit la a III-a editie a conferintei “Targetare si campanii eficiente”

Ai un business online ori offline sau te gandesti sa iti deschizi unul si duci lipsa de idei pentru promovarea cat mai eficienta a acestuia, pentru a obtine cat mai multi clienti? Nu trebuie sa platesti un specialist pentru asta. Poti afla tot ce trebuie sa stii despre targetare si campanii eficiente, gratuit, direct de la cei mai buni.

Conferinta Targetare si campanii eficiente

O noua editie a conferintei “Targetare si campanii eficiente”, cea de-a 3-a, organizata de PR2.Advertising.ro, iti vine in ajutor si iti ofera cela mai bune ponturi  pentru realizarea unei campanii eficiente. Afli cum poti obtine cat mai multe conversii si numerosi clienti, cum sa targetezi audientele, dar si cum sa concepi cel mai eficient mesaj, pentru a obtine cele mai bune rezultate in campaniile tale.

Conferinta “Targetare si campanii eficiente” face parte dintr-o serie de evenimente, pe care PR2Avertising.ro le organizeaza, pentru a pune in legatura directa specialisti si reprezentanti ai unor campanii de top cu persoane interesate de tot ceea ce inseamna PR, advertising, marketing sau promovare online si offline.

Asadar, nu rata intalnirea din 2017. In cadrul conferintei  “Targetare si campanii eficiente” vei intalni invitati cu experienta in mediul online sau offline, care iti vor dezvalui secretele unui business de succes si regulile de baza in targetarea si eficentizarea anumitor campanii.

Ai inca dubii, daca sa participi sau nu la aceasta conferinta si nu stii cum te poate ajuta? Iata ce motive ai, pentru a nu rata intalnirea organizata de PR2Advertising.ro:

Conferinta Targetare si campanii eficiente este locul potrivit unde sa cunosti specialisti si persoane cu celeasi interese ca si tine. Asa ca ia-ti cartile de vizita si pregateste-te de networking.Inscrie-te si participa gratuit. Formularul de inscriere si detalii gasesti in pagina conferintei.

– Poti afla idei noi pentru un  marketing de succes

– Vei afla despre felul in care transmiti mesajul catre publicul tinta, astfel incat campania sa-si atinga scopul

– Descoperi ce instrumente de masurare sau metode exista pentru masurarea rezultatelor unei campanii

– Afli cat de eficienta a fost o anumita campanie si ce trebuie sa faci ca ea sa aiba in continuare rezultate pozitive

– De asemenea, poti afla cum sa concepi eficient un mesaj

– Care sunt cele mai potrivite canale si medii de promovare

– Cum targetezi cat mai eficient, in asa fel incat sa ai cat mai multe conversii

Pe langa raspunsurile la aceste intrebari, afli si alte informatii care iti vor fi de mare folos si pe care le poti aplica in business-ul tau online sau offline, pentru a avea succes.

Participarea la conferintele organizate de PR2Advertising.ro este gratuita. Grabeste-te, locurile sunt limitate. Nu rata o astfel de oportunitate si inscrie-te aici!

Sponsor principal: Carrefour Romania

Sponsor secundar: SEOmark.ro

Partener media principal: Comunicatdepresa.ro

Parteneri media secundari: 9am, Acasa.ro, Business24, LivePR, Romania Libera, Woman2Woman.ro, Ziare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *