Fata cu par blond special albastru

De multa ori parul este cel care iti ofera o noua identitate. Toata lumea isi aminteste de “Fata cu parul de foc”, numai ca Ada dorea sa fie diferita.
-Daca tot ma vopsesc, nu vreau o culoare comuna, ii spune ea consultantului de pe Esteto.ro.
-Roscat cu reflexe mov, a primit primul raspuns.
-Odata a fost in mare voga acesta culoare de par, spuse cu nemultumire Ada. Mai cautati pentru mine, va rog!
-Blond cu reflexe bej.
-Nu-mi place bejul deloc! Este o chestiune de gust, nu va suparati pe mine!
-Cred ca am gasit ce doriti!
Wella Innosense, nuanta unica pentru femei pretioase si pretentioase 12/81.
-Adica?
-Blond- albastru.
-Magnific, spuse Ada multumind!

Vopseaua de par care o va face unica si ii va schimba identitatea din Ada in “Fata cu parul blond-albastru” costa 39 de lei si era la un click distant de ea. Dupa ce o punea in cos si mai alegea doua-trei produse (calculase ea sa fie in valoare de 200 de lei, sa obtina gratuitate la transportul la domiciliu) finaliza comanda. Apela tot la ajutorul operatorului de vanzari sa aleaga corect oxidantul si manusile, fiindca vopseaua era vanduta singura.
Era cu adevarat mandra de alegerea ei: vopsea profesionala Wella!

Avea nevoie si de un sampon care sa hraneasca si sa regenereze parul, dar sa si pastreze culoare, daca se poate sa-i ofere si stralucire. De data acesta gasi produsul dorit la Alfaparf, Samponul pentru Par Blond Nuante Reci sau cu Suvite. Produsul contine pigmenti care neutralizeaza galbenul nedorit intensificand culorile platinate, reci si oferind stralucire. In aceeasi categorie am gasit si un alt sampon pentru par gri sau pentru suvite albe, dar Tratamentul Reparator de Noapte Antiimbatranire cu Caviar mi-a atras atentia.

Magazinul a operat o reducere de 12% pentru a ajuta toate femeile care nu doresc sa imbatraneasca si isi doresc un par de invidiat scazand pretul de la 181 de lei, la 159 de lei.

Lista de beneficii a acestui tratament este mare si il recomanda:
-poate fi utilizat noaptea, actionand si in timpul somnului, prin urmare nu este o terapie consumatoare de timp sau greoaie.
-se absoarbe instant, nu pateaza lenjeria si nu da senzatia de disconfort.
-se lasa un timp indelungat sa actioneze asupra parului (toata noaptea), iar a doua zi este inlaturat prin spalare si clatire abundenta.
-parul nu se mai rupe si nu se mai incurca
-intinereste parul
-contine o gama variata de substante benefice, cum ar fi: glicerina, unt de shea, ulei de floarea-soarelui, cheratina, pudra de perle, extract de caviar si alge marine
-este indicat tuturor tipurilor de par:uscat, deteriorat, vopsit.

Exista si ser pentru volum cu aceleasi substante scumpe si benefice.
Ar fi o mare greseala sa pierdem reducerile de pret la aceste produse cu efect garantat! Peste 96 % dintre cumparatoare l-au evaluat cu nota 10.
Esteto.ro mediaza intre sacrificiile pe care le face o femeie pentru a fi frumoasa si restaurarea parului vopsit sau decolorat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *