Portofele din piele naturala- Perloro.ro

Barbatii nu dispun de un arsenal atat de ravasitor ca cel al femeilor. Nu! Pentru barbati totul se rezuma la cateva lucruri, cel mai important fiind portofelul.Un portofel barbatesc este ca un DEX al sexului tare, iti spune intotdeauna detalii interesante despre personalitatea posesorului. Nu este niciun barbat pe planeta care sa nu fie constient de acest aspect, un motiv in plus pentru care un portofel din piele pentru barbati este cadoul ideal pe care el il va aprecia si il va folosi cu drag.

Perloro  iti  pune la dispozitie o gama larga de portofele, curele si accesorii , din piele de piton, potrivite pentru orice personalitate barbateasca.

Perloro este reprezentantul exclusiv in Romania al brand-ului italian Ghibli. Lansat in inima Toscanei in 1968, Ghibli este astazi recuoscut international in industria gentilor si accesoriilor din piele naturala exotica.

Pielea naturala de piton este cea mai sofisticata si rafinata piele dintre cele de provenienta exotica: fina, elastica, neteda, cu infinite tonalitati si umbre. Desi aparent delicata, pielea de piton este extrem de rezistenta in timp, fiind o investitie in calitate si distinctie.Unici in Italia prin modul de productie, artizanii Ghibli (http://ghibrlisrl.com/) coloreaza manual pielea de piton din care sunt confectionate gentile. Procedeul de obtinere al pigmentilor deriva din tehnicile antice ale alchimiei, astfel incat produsul final are un colorit unic si special.

Culorile sunt transformate în formule chimice si, dupa alegerea celor mai bune, sunt desenate inteligent manual prin utilizarea de perii. Pentru a realiza si a termina o singura piele de piton de 8/10 metri, timpul poate varia de la 24 la 72 de ore. Conditiile atmosferice sunt foarte importante: daca exista un mediu umed, timpul de uscare a culorilor va fi mai lung.Din acest motiv, fiecare produs Ghibli este unic, pentru ca arata întreaga pasiune pentru meseria 100% Made in Italy si dragostea pentru lux.

Descopera colectia de portofele pentru barbati Ghibli! Pe langa designul minimalist, functional si versatil, portofelele Ghibli iti vor capta atentia prin particularitatile deosebite pe care le prezinta pielea naturala exotica.Datorita particularitatilor pe care aceasta piele o are, este imposibil ca doua portofele sa arate la fel. Fiecare portofel este unicat..Se vand foarte multe astfel de produse in tari ca Rusia, Tarile Arabe, Polonia,Italia, Marea Britanie, Japonia, Germania si chiar Romania.

Un organizator  deosebit pentru barbati , este acest model, din piele naturala de crocodil. Compartiment documente interior, compartiment inchidere fermoar (se poate folosi drept portofel) si compartiment pentru carduri. La exterior este prevazut cu spatiu dedicat telefonului mobil.

Portofel Organizator Piele Crocodil Barbati Croc

 

Portofelele Ghibli imbina traditia in marochinaria de lux cu inovatia tehnologica din inima Toscanei, loc renumit al tabacariilor marilor case de mode. Pigmentii unici, rezultati in urma unui procedeu complex de prelucrare ce necesita circa 12 etape, si pielea de piton prelucrata in 4 etape dau nastere unor produse exclusiviste, unice.

Un accesoriu spectaculos si elegant pentru barbati: portofelul din piele de piton. Modelul este subtire, incapator si compact. La interior este captusit cu piele si compartimentat pentru 10 carduri, buzunar cu inchidere fermoar si spatiu dedicat actelor de identitate.

O femeie isi poarta jumatate din casa in geanta, in timp ce un barbat are in portofel doar esentialul, adica lucrurile care il definesc sau sunt cruciale pentru el. Un motiv foarte puternic pentru ca acest accesoriu reprezentativ pentru el sa fie de o calitate ireprosabila, sa fie un portofel de piele, pentru o calitate inalta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *