Echipamentul Xerox Versant 3100 mărește capacitatea de producție la Regata Print

BUCUREȘTI, 12 februarie 2018 — Echipamentul de producție Xerox Versant 3100 a fost instalat, în premieră pentru România, la sediul firmei de Graphic Design & DTP, Regata Print. Noul echipament se va alătura unei prese Xerox Versant 80, achiziționată de Regata Print în 2016, pentru a sprijini creșterea capacității de producție a firmei.

„Instalarea unui echipament de producție de mari dimensiuni este întotdeauna un proces care necesită analiza nevoilor clientului și o bună colaborare între client, partener și compania producătoare de echipamente,” explică Răzvan Corcodel, Sales Manager Graphic Communication, Xerox România. „Noi lucrăm cu partenerul nostru, RXAtelier, de aproape 20 de ani, astfel încât putem să le oferim clienților un proces de achiziție eficient, desfășurat de specialiști extrem de bine pregătiți, precum și flexibilitatea atât de necesară pieței locale. Faptul că Regata Print a obținut deja rezultate concrete după achiziționarea echipamentului nostru nu face decât să confirme asta.”

Presa aleasă de Regata Print, Xerox Versant 3100, este un echipament de producție de ultimă generație, care combină viteza crescută, opțiunile automate de optimizare a funcțiilor de imprimare, tehnologiile de calibrare automată a culorilor și un volum ridicat de imprimare. Funcțiile de finisare ale presei includ sortare și colaționare, pliere în Z, pliere în C, capsare, perforare și realizare de broșuri. Nu în ultimul rând, presa este compatibilă cu o gamă extrem de diversă de medii de imprimare: hârtie cretată și necretată, etichete, cărți de vizită, autocolante din hârtie și PVC, coli cu elemente în relief, poliester, plicuri și multe alte soluții personalizate.

„Am folosit echipamentul Xerox Versant 80 pentru a produce coperți, mape și materiale publicitare și am reușit într-un singur an să câștigăm noi clienți, mulțumită noilor tipuri de lucrări care au devenit disponibile la achiziționarea echipamentului,” a explicat Bogdan Ciurdia, director general, Regata Print. „Fratele mai mare al acestui echipament, Versant 3100, ne-a ajutat să ne atingem obiectivele în ceea ce privește costurile și specificațiile tehnice și ne-a permis să îmbunătățim productivitatea și modul în care executăm proiecte complexe.”

Regata Print are la ora actuală un volum de imprimare de 60.000 printuri color și a înregistrat o creștere a business-ului de 18% în anul 2017, față de 2016. Echipamentul Xerox Versant 3100 a fost instalat la sediul clientului în aprilie 2017, pentru a satisface nevoile firmei privind producția de printuri comerciale: fluturași, broșuri, postere, calendare, etichete, rollup-uri etc. În 2016 Regata Print a achiziționat un echipament Xerox Versant 80 care a preluat volumele de imprimare dintr-un sediu auxiliar sediului central.

„Pe tot parcursul procesului de luare a deciziei, Regata Print a beneficiat de tot sprijinul și experiența noastră în domeniu,” explică Maria Erzian, director executiv, RXAtelier. „De asemenea, am încheiat și un contract de Service Total (Full Service Maintenance), prin care Regata Print beneficiază, pe baza unui preț pe imprimare, de mentenanță, reparații, piese și consumabile. Am fost foarte receptivi la nevoile sale de producție și la planurile sale de viitor și rezultatele obținute de firmă în lunile de când a fost instalat echipamentul ne arată că am ajutat compania să ia cea mai bună decizie.”

Puteți găsi mai multe informații despre presa Xerox Versant 3100, precum și despre întreaga gamă de echipamente de producție Xerox pe www.xerox.ro.

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inovează modul în care lumea comunică, se conectează și lucrează. La Xerox, înțelegem care este esența transmiterii informației și toate formele pe care le ia aceasta. Susținem integrarea hârtiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerința în creștere pentru mobilitate și la nevoia interconectării sferei profesionale cu cea personală. În fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare și soluțiile inteligente pentru locul de muncă ajută utilizatorii să comunice și să lucreze mai eficient. Aflați mai multe pe www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *