Ceasul de mana – Tipsuri pentru o purtare corecta

Ceasurile de mana desi aduc un plus important de stil si eleganta, ele au si cateva reguli de purtare. Poate le stiti sau poate nu. Daca nu le stiti gasiti cateva mai jos. Nu o sa vorbesc despre ce mana sa il porti. Poarta-l pe ce mana iti este tie mai comod. De obicei se poarta pe stanga, dar nu e o regula obligatorie sau cel putin asa imi place sa cred. Poarta ceasuri dama sau ceasuri barbatesti fix asa cum iti este tie ok si comod.

Prima regula este marimea ceasului, ceasurile pe care le porti trebuie sa fie potrivite cu dimensiunile tale. El nu trebuie sa fi nici prea mare si nici prea mic. Nu uita sa strangi cureau ceasurilor de mana fix cat trebuie, el nu trenioe sa alunece atunci cand ridici mana si sa se mute de colo colo si nici sa iti lase urme pe mana.

Cum asortam ceasuri la tinutele de ocazii?  Ei bine femeile il vor asorta cu celelalte bijuterii pe care le poarta, iar barbatii il vor asorta intotdeauna cu acul de la cravata.  Pentru tinutele de zi cu zi asorteza-l cu celelalte piese vestimentare pe care le porti, spre exemplu ceasurile de mana ce au o curea din piele naturala merg si la tinutele office, dar si la cele casual, pe cand cele cu curea din cauciuc merg doar la tinutele sport. Daca vrei un ceas care sa se potriveasca cu toate tinutele tale. Atunci alege un ceas cat mai simplu in culori cat mai neutre.

O alta regula obligatorie este curatarea ceasului, el trebuie curatat de impuritati cel putin o data la cateva saptamani. El trebuie sa arata intotdeauna impecabil.

Sper ca toate aceste informatii iti sunt de folos si vei respecta macar cateva dintre ele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *