Old Blacks Festival evenimentul mult asteptat de tinerii din toata tara

Pe 25 Mai 2018 va fi prima editie a Festivalului Old Blacks de la Arenele Romane. Biletele pot fii achizitionate de pe iabilet.ro, la pretul promotional de 65 de lei dca sunt achizitionate online iar pretul la intrarea Fetivalului va fi de 99 de lei.

Este un eveniment cu adevarat deosib in ciuda faptului ca Old Blacks este la prima editie, formatii cu nume mari din scena rock si alternative romaneasca s-a alaturat evenimentului pentru a crea o atmosfera cat mai diversificata pe placul tuturor.

Trupele care vor fi prezente sunt Iris, Trooper, Subcarpati, Vita-de_vie si multi altii dar si opening acts ce doresc sa isi afirmetalentul in fata multimii.

Este un concert pe care nu vrei sa il ratezi deoarece totul se desfasoara in aer liber la Arenele Romane in Bucuresti timp de 7 ore.

Este o ocazia perfecta ca fanii din toata tara sa se intalneasca pentru a-si sustine trupa preferata.

Trupa Iris se pare ca a fost cea mai asteptata, deoarece acesti veterani ai muzicii rock continua sa faca muzica inca din 1976.

De asemena, trupa Vita-de-Vie si subcarpati vor fi prezenti, doua trupe deosebite din Romania care au demonstrat tuturor ca poti sa faci muzica buna chiar daca incorporezi elemente din afara scenei.

Scena se va deschide incepand cu ora 18:00 de opening acts precum Gramofone, Kunnstra și White Ash formatii tinere care doresc sa aduca ceva nou pe piata muzicii romane.

Evenimentul de la care nu ai voie sa tragi chiulul. Cu siguranta Old Blacks Festival va devenii o traditie ca in fiecare an formatii noi si vechi sa vina pentru a-si bucra fanii in Capitala.

Toate informatiile legate de Old Blacks Festival le puteti gasii pe site-ul celor de la iabilet.ro sau pe paginile de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *