Cineva te angajeaza sigur!

Este o drama sa nu i se respecte cuiva dreptul la munca, trebuie sa o recunoastem deschis, mai ales ca am trecut prin asta. Te simti marginalizat, fara valoare, de parca nimeni nu are nevoie de serviciile tale, in timp ce tu ai nevoie de bani si de toate. Da, vrei sa te simti utila, sa pleci dimineata de acasa, sa stii ca trece luna si ai o suma pe care te poti baza. Fara serviciu nu poti nici sa te imprumuti, fiindca nu ai de unde sa-i dai inapoi, nici sa iti cumperi ce ai nevoie, ci astepti la buzunarul altuia. Simti ca nu ai niciun rost, chiar daca nu te gandesti la vechimea care sa iti aduca o pensie la batranete, fiindca esti mult prea tanara si ai impresia ca batranetea este la capatul lumii.

Esti trista, draga mea, cum eram si eu pana sa dau de anuntul angajari money studio videochat.
Imi pregateam cu grija interviurile, ma imbracam elegant, imi faceam lectiile, dar nu eram primita nicaieri. S-a intamplat sa aplic pentru posturi inferioare pregatirii mele, dar nici acolo nu m-au primit.
Apoi m-a ajuns fobia de interviuri si de angajari, de viata si de lume si de tot. Imi era teama sa mai gasesc vreun post tentant, sa mai depun dosarul, sa ma prezint la interviu si sa deschid gura in fata angajatorului. Cand am intrat pe site-ul oficial al studioului videochat Money-studio toate temerile mele au disparut, cand Diana mi s-a adresat firesc. M-a intrebat daca doresc sa ma alatur echipei fetelor de facut bani si i-am raspuns afirmativ, fara sa stau pe ganduri. Apoi m-au contactat telefonic si mi-a explicat in ce consta profesia de model videochat si care sunt avantajele. Abia dupa 3 luni am inteles ca mai multe usi inchise, te directioneaza catre poarta succesului.

Draga mea, vrei sa-ti spun unde ma aflu acum?
1. Lucrez intr-un studio elegant, am albumul meu de poze erotice, clientii ma iubesc si ma solicita in fiecare zi. In prima luna am castigat 8 000 de dolari, in a doua luna 10 000 de dolari, iar luna acesta 15 000 de dolari. Toate fobiile legate de comunicare au disparut, fiindca acum imi dau seama de faptul ca sunt un comunicator empatic si persuasiv si pot obtine succesul stand de vorba cu barbatii singuri, cu probleme.
2. Stau in apartamentul meu din centru (un cartier rezidential si am vecini din lumea buna), desi acum 3 luni nu ma angaja nimeni. Nu-mi vine sa cred ca am frigider, masina de spalat, televizoare in fiecare camera, cuptor cu microunde si masina de facut paine. Sigur mai am de platit la aceste bucuri, dar cel putin imi permit sa am rate, sa ma imprumut, fiindca am de unde-i da inapoi.
3. Mai am putin, voi temrina scoala de soferi, voi avea permis si voi conduce o masina sport prin oras, pe sub nasul firmelor care nu m-au primit sa lucrez pentru ele.
4. In lunile urmatoare voi face tot ce este posibil sa imi creasca salariul si sa ma bat pentru premiile mari puse in joc.
Hai, fara tristete, fata frumoasa! Cineva te asteapta sa te angajeze acum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *