Sa fie intr-un ceas bun

Anul trecut am fost invitatul de onoare al prietenului meu la nunta sa. In sfarsit, Ionisor, se aseza la casa lui alaturi de sotia sa, Jeana. Obiceiul presupune aducerea unui dar mirilor sau, ca alternativa, un plic cu bani pentru ca acestia sa ii foloseasca cum cred de cuviinta.

Eu mi-am dorit sa ii fac lui Ionisor si lui Jeana un cadou memorabil pe care sa il tina minte toata viata. Alegerea mea pentru cadoul lor a fost un ceas de mana pe care sa il foloseasca in orice clipa a zilei.

Evenimentul fiind de o anumita natura, nu se cade sa aduci un cadou ieftin si de aceea am ales sa fac cumparaturile pe Ceasmania.

Ceasmania.ro este cel mai bine aprovizionat magazin online din Romania, care dispune de o multime de ceasuri de inalta calitate. Site-ul detine o gama foarte variata de ceasuri barbati si ceasuri dama direct de la producatori despre care altii doar in reviste au citit.

Alegerea mea a fost, pentru ambii miri, de a le face cadou ceasuri de la brand-ul Gucci. Ambele ceasuri apartineau modelului G-Timeless de la Gucci, fabricate din otel inoxidabil, cu geamul de safir. Comandarea ceasurilor a fost forte usor de facut iar eu am optat sa fac plata la ramburs, adica atunci cand avea sa mi se livreze curierul coletul. La scurt timp, am fost notificat pe e-mail ca aveam sa primesc pachetul in cea de-a doua zi.

Odata ce am fost sunat de curier, pachetul a ajuns in bratele mele iar primul lucru pe care l-am observat a fost calitatea impachetarii facuta de cei de la Ceasmania pentru a impiedica sa nu se deterioreze produsele.

Am pregatit cadourile intr-o maniera mult mai aspectuasa iar in ziua nuntii am preferat sa predau darurile personal, insistand ca acestia sa le deschida.

Cand cei doi miri au vazut cadourile mele, ochii li s-au umplut de lacrimi si mi-au multumit cum nu au facut-o niciodata.

Nunta a durat trei zile si trei nopti iar cei doi sunt mai punctuali ca niciodata!

Ceasmania sarbatoreste casatoria!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *