Idei pentru amenajarea holului

Design-ul placut si armonios ale unei locuinte trebuie creat de cei ce locuiesc in ea si de personalitatea proprietarului. De obicei, amenajarea locuintei incepe cu holul de la intrare. Este o incapere importanta, care izoleaza locuinta de zgomotele din exterior. Ploaia, praful si noroiul se oprec aici. El este cartea de vizita a unei locuinte. Aici, vizitatorul ia primul contact cu casa noastra.              Depinde de fiecare locuinta in parte ce fel de hol are. Exista holuri de dimensiuni mici sau holuri de dimensiuni mari, care pot fi amenajate dupa spatiul de care dispunem. Oricat de talentata ar fi o persoana, tot are nevoie de un sfat, de niste idei amenajare hol, care sa-i usureze munca. Sfaturi utile gasiti pe site-ul tettu.ro, sfaturi care merita luate in seama. De exemplu, daca ai un hol de apartament clasic, construit inainte de anii ‘90, atunci cel mai usor mod de a-l transforma este sa-l imbraci in lambriuri frumoase, care sa adauge deimensiune acestei camere. Poti adauga tablouri pe pereti, in acord cu stilul si cromatica spatiului. Pentru a oferi iluzia unui spatiu marit, adauga oglinzi. Pentru o mai mare utilitate a spatiului, poti pune dulapuri ascunse, care sunt si estetice.

Dar, daca holul este lung si lat, atunci ai o multitudine de variante. Pentru a-i conferi utilitate, poti amplasa dulapuri inalte, pana la tavan, pentru a depozita garderoba. Poti lasa spatii deschise pentru cuiere si rafturi ce adapostesc pantofi sau papuci. O alta idee este sa integrezi biblioteca, oferind spatiului noblete si stil. Un balansoar poate fi asezat alaturi pentru a intregi spatiul destinat lecturii.

Un hol patrat poate fi transformat cu usurinta intr-o camera propriu-zisa, ca o camera de relaxare. Pentru a asigura lejeritatea trecerii, trebuie redus numarul pieselor de mobilier. O canapea mica, cu o masuta de cafea, poate deveni refugiul de peste zi al unuia din membrii familiei. Culorile trebuie sa fie calde, sa lumineze locul si sa ofere o ambianta placuta.

Dar, daca ai un buget redus, casele din containere pot constitui o alternativa pentru a locui. Aceste case din containere, prin designul interior, beneficiaza de toate facilitatile pe care le au casele clasice. Au baie echipata cu dus, lavoar, toaleta, instalatie cu apa calda, instalatie electrica completa, gresie, faianta, parchet, etc. O casa din containere are un pret mai mic, o poti finaliza foarte repede, este deosebit de flexibila si permite orice stil. O astfel de casa este o alternativa moderna pentru un nou stil de viata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *