Timpul nu sta pe loc

Timpul nu sta pe loc. Este o realitate ce te pune pe ganduri si, de aceea, imi place sa imi traiesc viata. Timpul este pretios si nu se poate cumpara, insa putem cumpara accesoriul care regleaza timpul. Ceasmania.ro este magazinul online ce comercializeaza o gama vasta de ceasuri originale, de la producatori renumiti precum Mondaine, Luminox, Swatch sau Omega.
Luand ca atare expesia “Traieste clipa”, am decis sa imi cumpar un ceas nou de pe site-ul lor, deoarece imi doream sa aduc noutate in viata mea si nu e o cale mai buna decat a face asta cu ajutorul unui accesoriu de caltiate.
Am ales un ceas mai scump de pe site-ul lor, insa merita toate laudele, deoarece brand-ul Omega este recunoscut pentru calitatea superioara de care dau dovada ceasurile produse de acest brand.
Modelul de la Omega pe care l-am cumparat se numeste Seamaster Aqua Terra, un produs din categoria de ceasuri barbatesti, foarte elegant si cu un aspect inedit.

Acest ceas functioneza cu un mecanism de tip Elvetian, iar codul mecanismului este 8800, cu o rezerva de energie de 55 h. Ceasul rezista pana la 150 de metri sub apa si este fabricat din otel inoxidabil. Dispaly-ul este de tip analog, de culoare albastra, iar ceasul prezinta si functia de iluminare pentru a observa mai bine ora, minutul si data.
Bratara ceasului este realizata dintr-un cauciuc special, iar inchiderea este de tip fluture. Acest ceas m-a dat gata de cum l-am vazut pe site si am stiut ca trebuie sa fie al meu. Ceasul a ajuns foarte repede prin curier, iar pachetul ce continea ceasul a fost bine ambalat. De acum inainte voi cumpara doar de pe Ceasmania.ro, deoarece magazinul a dat dovada de seriozitate cand am plasat comanda. De asemenea, produsul a ajuns intr-o stare perfecta si cei de la ceasmania.ro s-au asigurat telefonic daca am primit produsul.
Recomand magazinul pentru cei care doresc sa intre in posesia unor ceasuri barbati de calitate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *