Flagship-ul Smart X9 este disponibil in oferta Vodafone Romania

  • Vodafone Smart X9 are un sistem avansat dual camera (16MP + 5MP) cu flash si ecran full HD+ de 5,7”
  • Telefonul are procesor Octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 450 performant si sistem de operare Android™ 8.1 Oreo™

 

Bucuresti, 28 noiembrie 2018 – Vodafone a lansat Vodafone Smart X9, cel mai nou flagship al companiei. Acesta ofera tehnologie de ultima generatie, precum o camera foto avansata, un design cu ecran impresionant si un procesor Octa-core performant. Smartphone-ul este proiectat si testat de Vodafone in Germania si este disponibil in oferta Vodafone Romania in versiunea de culoare Negru Tungsten.

Vodafone Smart X9 are un ecran Full HD+ de 5,7” cu rezolutie de 1080×2160 si ofera utilizatorului o experienta vizuala in format 18:9. De asemenea, telefonul dispune de un sistem dual camera (16MP + 5MP) cu flash, oferind moduri de fotografiere precum Portrait, care permite utilizatorilor sa realizeze fotografii profesionale tip portret, Auto HDR si SloMo. Acest aspect este completat de camera frontala de 8MP capabila de a realiza fotografii de tip selfie cu unghi larg.

Telefonul are procesor performant Octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 450 si sistem de operare Android™ 8.1 Oreo™ pentru o experienta mobila de ultima generatie. Capacitatea de stocare este de 32GB si poate fi extinsa cu ajutorul unui card SD de pana la 256GB. Smartphone-ul are un acumulator de 3100 mAh.

Vodafone Smart X9 ofera o suita de aplicatii creata special de Vodafone pentru a permite utilizatorilor sa sa profite la maximum de smartphone-ul lor. Private Space este o functie care pastreaza in siguranta fisierele utilizatorilor. Fotografiile si videoclipurile pot fi securizate in cadrul aplicatiei cu ajutorul unei parole sau a senzorului de amprenta, astfel elementele fiind ascunse in galeria principala.  De asemenea, utilizatorii pot bloca si securiza aplicatii.

O alta functie a smartphone-ului este Lock Screen Mute Switch. Activarea si dezactivarea modului silentios pe dispozitivele Android poate fi o provocare, fiind necesari pana la sase pasi. Optiunea „Mute Switch” pozitionata langa butoanele de volum ofera o modalitate rapida si usoara de a activa sau de a dezactiva modul silentios pe dispozitivul Vodafone. Utilizatorii trebuie doar sa gliseze spre stanga pentru a dezvalui butonul mute, apoi pot selecta activarea sau dezactivarea modului silentios atingand sau glisand ecranul.

Functia Emergency Mode permite utilizatorilor sa contacteze rapid prietenii sau familia in caz de pericol – sau sa sune la serviciile de urgenta. In plus, functia Share My Journey permite utilizatorilor sa-si impartaseasca calatoriile usor cu prietenii sau cu familia. Utilizatorii isi pot distribui locatia pentru o anumita perioada de timp, cum ar fi o ora pe zi, folosind aplicatia preferata – WhatsApp™, Facebook™ sau SMS. Contactele selectate pot urmari progresul calatoriilor pe smartphone sau PC.

De la lansarea din 2006, Vodafone a vandut peste 100 de milioane de dispozitive – smartphone-uri, tablete, dispozitive pentru date mobile si routere – clientilor din peste 40 de piete. Un dispozitiv Vodafone este vandut la fiecare trei secunde. Astfel, in fiecare an, milioane de clienti au acces la cele mai recente inovatii oferite de una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din lume.

Clientii pot cumpara noul flagship Vodafone din magazinele Vodafone Romania, din magazinele partenerilor si de pe www.vodafone.ro. Vodafone Smart X9 poate fi achizitionat pentru 54.99 euro cu Super Red 15 si fara abonament pentru pretul de 159 euro.

Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 44 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 18 tari. La 30 septembrie 2018, Vodafone Group avea 531,9 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 20,4 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix, incluzand India si toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri. Pentru mai multe informatii, accesati www.vodafone.com.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *