Inceputul de neuitat!

Fiecare inceput este de neuitat si isi pune amprenta in viata noastra. Iti vei aminti cu placere de primele momente din viata ta petrecute cu noi la Antica Studio. Te vei convinge de existenta inefabila a schimbarii, a definirii unui stil de tip prolog destinat sa iti deschida noi orizonturi si noi posibilitati de interpretare a frumusetii tale. Nu exista finaluri sau capitole incheiate atunci cand este vorba despre fumusetea ta ci doar concepte ca rod al gandirii catalizatoare de idei pentru reinventare a ta fiindca iti este mereu necesar  sa fii cea mai buna versiune a ta. Fara pauze si impreuna cu noi. Dialogul dintre traditie și contemporaneitate, dintre vechi și nou dintre ceea ce a inceput ieri si ce incepe azi te intampina in permanenta  atunci cand treci pragul unui salon coafura Bucuresti, Antica Hair Studio.

Sublima femeie, idealul frumusetii absolute pe care artistii au elogiat-o in operele lor fie ca ne referim la poezie sau la pictura, trebuie sa-si scoata in evidenta trasaturile delicate pe care la salonul nostrum le relevam prin forme și culori, prin tunsori, coafuri și tehnici profesionale de construire a unei  imaginii ridicate la rang de perfectiune, caci chipul tau poate primi imaginea perfecta care insa are o durata limitata de timp. Acesta e si motivul pentru care eforturile noastre se indreapta zi de zi in directia reconstructiei perfectiunii ca si cand ar fi o opera arhitecturala. Cu îngrijire, atentie, pasiune și devotament pentru tine,  la salon de  infrumusetare , in timpuri imperfecte, inserarea fragmentelor de trecut, cu iz antic reprezinta mai mult decat un artificiu cosmetic.

Inseamna cautarea unui limbaj capabil sa exprime forta emotiei pe care trecutul o poate genera in prezent. Suntem avizi de a fi cu un pas inaintea noului,asa consideram ca trebuie insa gresim atunci cand ne dezbracam de valorile trecutului, uitand ca ele inglobeaza  nu numai lecții de viata , ci eleganța irecuperabila a ființei tale. Cartea de vizita a fiecarei femei si standardele sale  nu sunt date doar de infatisarea chipului ci si a mainilor . Iti oferim cu maiestrie artistic desavarsita refacerea manichiurii incepand cu cea clasica, express, semi-permanenta continuand cu aplicarea parafinei pentru o intretinere corecta a unghiilor tale.
De la simpla oja aplicata, la pictura pe unghii este un simplu pas pe care il facem cu drag pentru a-ti intregi frumusetea. In acceasi termeni ne indreptam atentia pentru ca tu sa fii beneficiara unei pedichiuri

reusite si iti aplicam tratamentul pedix pentru a avea calcaie mai fine.Prin aplicarea unui gel professional, indifferent daca vorbim despre manichiura sau pedichiura, iti construim unghiile astfel incat sa desavarsim aspectul tau in totalitate. Sa fii si mai frumoasa, si mai admirata, si mai apreciata. Iar tu sa jubilezi pasind in strada, intr-un birou, intr-o vizita, la o intalnire sau la un eveniment.Chiar si pentru venirea pe lume a copilului tau trebuie sa fie pregatita pe deplin si sa il intampini fericita dar si cocheta.Vino la coafor  sau la salon sa te insotim intr-o plimbare prin tainele frumosului si reinventarea ta, pentru orice moment al vietii tale, va fi desavarsita!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *