Tintiti ce este mai bun!

Imi dau seama acum cat de paguboase au fost obiectivele mici, lipsite de pretentii si cat de mult m-au tras inapoi. De pilda nu va dati copilul la orice scoala, cand exista posibilitatea sa urmeze la cea mai buna dintre ele! Omul care se multumeste cu putin nu va ajunge niciodata pe Everestul social, metaforic vorbind.

Ne multumim cu putin, sa cochetam cu imprumuturi, sa facem refinantari peste refinantari pana le uitam numarul, cand avem posibilitatea sa ne angajam la cel mai bun studio videochat din Bucuresti si cu banii pe care ii castigam sa ne cumparam tot ceea ce ne este necesar pentru o viata linistita si confortabila. Omul care are o casa buna si nu se muta cu chirie in tot orasul este mult mai fericit decat cel stresat de faptul ca nu are unde sta si ca gazda il poate scoate oricand cu bagajele in strada.

Cum sa nu iti cumperi vila din Dorobanti sau din Herastrau, cand angajatorul te ajuta sa o cumperi avantajos de la dezvoltator la fel si apartamentul mobilat si decorat dupa cataloagele de specialitate?

Uite, epidemia de gripa ii infricoseaza pe multi. Esti multumita sa calatoresti in mijloacele de transport in comun sau te angajezi la cel mai bun studio videochat care te sustine sa iti iei o masina foarte buna in leasing?

In studioul cu cele mai moderne aparate si conditii premium, salariile permit ca modelul videochat sa aiba acces la cele mai bune produse si servicii. Mai bine nu folosesti cosmetice, decat sa cumperi produse dubioase! Fondul de ten adevarat costa de la 100 de lei in sus, rimelul foarte ieftin iti poate cauza infectii oculare.

Fii ambitioasa si aplica acum pentru un post de model videochat nu la orice studio de profil, ci la cel mai bun studio de videochat din Bucuresti. Multi evaluatori din afara au apreciat ca aceasta agentie are cele mai frumoase modele videochat din lume.

Pentru angajatele de aici se organizeaza sedinte foto-video si se face promovare intens ca fiecare sa ajunga la un salariu de cel putin 25 000 de dolari. In spatele fiecarei fete frumoase-frumoase sta echipa care se ocupa de machiaj, de costume, de vopsitul si aranjarea parului.

Fetele sunt ajutate si sa aiba o atitudine potrivita ocupatiei lor de modele videochat.
In studioul urias, fetele au un loc unde se pot aranja si sunt ajutate sa obtina o imagine perfecta si un loc unde pot sta de vorba intre ele la o cafea sau la un pahar de suc.

Camerele sunt securizate in sensul ca nimeni din afara nu poate patrunde inauntru si modelele nu sunt deranjate in timpul lucrului si angajatorul pastreaza confidentialitatea in legatura cu activitatea salariatelor.

Taxele si impozitele sunt achitate la zi, astfel ca salariatele au toate drepturile unui angajat cu acte in regula.

In concluzie, nu te angaja la orice studio videochat din Bucuresti sau din tara, ci aplica pentru un post la cel mai bun dintre ele, mai ales ca isi premiaza fruntasele cu premii fabuloase a caror valoare este cuprinsa intre 5 000 de euro si 200 000 de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *