SERIALUL NETFLIX SEX EDUCATION SE ÎNTOARCE CU SEZONUL 2

În luna ianuarie, oameni din toată lumea s-au îndrăgostit de Sex Education și elevii din Liceul Moordale, iar serialul s-a transformat rapid într-o poveste de succes, cu aproximativ 40 de milioane de conturi care au urmărit producția în primele 4 săptămâni. În urma cerințelor repetate pentru un al doilea sezon din partea fanilor, Netflix anunță că serialul va fi reînnoit cu 8 episoade sincere, emoționante, amuzante și ușor bizare.

Producția sezonului 2 va începe în această primăvară în Marea Britanie. Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Aimee-Lou Wood, Connor Swindells, Kedar Williams-Stirling, Tanya Reynolds și Patricia Allison vor juca din nou în serial. Creatoarea Laurie Nunn se va întoarce în calitate de creator și producător executiv, iar Jamie Campbell va fi producător executiv alături de Nunn. Eleven va fi în contiuare compania de producție pentru sezonul 2 al îndrăgitului serial.

Primul sezon a avut reacții pozitive de la numeroși critici și a generat conversații animate despre sexualitate, relații și identitate. Serialul a fost apreciat pentru povestea despre adolescență spusă dintr-o perspectivă nouă, feministă, și pentru că a prezentat personaje diverse și multidimensionale îndrăgite de audiențe.

Laurie Nunn, creatoarea serialului, spune: „Reacțiile pentru primul sezon au fost extraordinare. Modul în care oamenii din toată lumea s-au identificat cu personajele pe care le-am creat mi s-a părut minunat. Sunt foarte recunoscătoare pentru fiecare persoană care și-a dedicat timp pentru a urmări acest serial și abia aștept să continui această călătorie extraordinară.”

„Laurie Nunn a surprins experiența bizară a adolescenței cu multă emoție și umor în Sex Education,” a declarat Cindy Holland, Vice President of Original Content, Netflix. „Alături de echipa Eleven și producătorul executiv și regizorul Ben Taylor, ea a creat o poveste universală care a rezonat cu fani din toată lumea.”

Primul sezon din Sex Education a fost creat și scris de Laurie Nunn și produs de Jamie Campbell și Ben Taylor, alături de co-producătorul executiv Sian Robins-Grace. Taylor a avut rolul de regizor și în primul sezon, alături de Kate Herron. Serialul este o producție Eleven.

 

Despre Eleven

Fondat în 2006 de Jamie Campbell și Joel Wilson, Eleven produce seriale dramă, documentare și comedii pentru Marea Britanie și piețe internaționale. A produs seriale precum: Gap Year pentru E4, The Enfield Haunting (nominalizat la BAFTA) pentru Sky, Glue (nominalizat la BAFTA) pentru E4 și The Secret Life of the Pub pentru Channel 4.

Despre Netflix

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 139 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *