Îmbunătățește-ți jocul cu noul monitor de gaming AOC 4K, 1 ms și AMD FreeSync: G2868PQU

București, 7 martie 2019 – AOC anunță un nou monitor de gaming cu diagonală de 28” (71.1cm) cu rezoluție Ultra HD / 4K (3840×2160 pixeli): AOC G2868PQU. Pentru a satisface nevoile gamerilor în căutarea unei imagini precise și a unui gameplay fluent, display-ul aduce un panou de generație nouă de tipul TN HDR-ready cu un timp de răspuns de 1 ms. Monitorul dispune de tehnologia AMD FreeSync, ce elimină blocajele cadrelor și deformarea imaginii cauzate de diferența cadrelor furnizate în joc de către placa video cu cea a monitorului. Toate aceste îmbunătățiri asigură o experiență 4K fluidă în jocuri. Monitorul va fi  disponibil în Europa începând cu luna aprilie 2019.

Gaming în 4K pentru toată lumea: AOC G2868PQU

Gaming în culori clare și vii

Ramele subțiri ale lui G2868PQU, accentele roșii și negre, precum și suportul ergonomic cu o înălțime de 130 mm, reglabil în înălțime, subliniază construcția focalizată pentru segmentul de gaming. Acest monitor este echipat cu un nou panou de tip TN de 28” care acoperă 102% din sRGB și 82% din gama de culori AdobeRGB, astfel că utilizatorii nu vor vedea doar de 4 ori mai multe detalii decât pe un ecran Full HD, dar vor experimenta culori vii.
Imaginea monitorului  este extrem de clară, datorită unei densități de 157,35 ppi (pixel pe inci). Utilizatorii plăcilor video AMD se pot bucura de o experiență fluidă a cadrelor și o rată de împrospătare de până la 60Hz datorită tehnologiei AMD FreeSync.

Adaptabil la mediul din jur

AOC G2868PQU are un design minimalist, dar oferă o gamă largă de personalizare. Suportul elegant este reglabil la înălțimea de 130 mm, astfel încât utilizatorii pot poziționa monitorul în funcție de nevoile individuale ale acestora.
Mediile luminoase nu reprezintă o problemă pentru model, datorită luminozității ridicate de 300nits. Atunci când este utilizat în condiții de lumină scăzută/noapte, modul Low Blue Light este menit să reducă oboseala ochilor.

Îmbunătățiri cu focus pe gaming

La fel ca seria AGON, G2868PQU este de asemenea echipat cu următoarele caracteristici specifice pentru gaming:

  • Cu AOC Game Color, utilizatorii pot ajusta saturația culorilor în cazul în care imaginea este monotonă sau conține o saturație fadă.
  • Cu ajutorul AOC Shadow Control, utilizatorii pot alege nivelurile de umbră, pentru a lumina zonele întunecate și invers, cu scopul de a vedea mai bine și mai detaliat zonele prea întunecate sau prea luminoase, fără a afecta întreaga imagine.
  • AOC Game Modes beneficiază de modificări specifice în funcție de fiecare gen de joc (FPS, Racing, RTS), plus 3 moduri personalizate de către utilizatori.
  • Cu AOC Dial Point, gamerii pot plasa ținta în jocurile FPS cărora le lipsește un punct de țintire, pentru a îmbunătăți precizia.

AOC G2868PQU este disponibil începând cu luna aprilie 2019 la  un preț estimativ de 1749 Lei.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top pe piața de monitoare. Calitatea înaltă, serviciile de primă-clasă, design-uri atractive, dar și ggrija pentru mediu, produsele ergonomice și inovatoare la prețuri competitive sunt motivul pentru care din ce în ce mai mulți clienți, oameni cu putere de decizie în cadrul corporațiilor și parteneri distribuitori au încredere în AOC. AOC oferă monitoare ce se pliază pe profilul tuturor utilizatorilor, fie în scopuri pofesionale, casnice, de divertisment sau de gaming. AOC este un afiliat al TPV Technology Limited, cel mai mare producător de LCD-uri.

http://eu.aoc.com/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *