PREGĂTEȘTE-TE SĂ DAI TOT CE AI MAI BUN CU NOILE DEODORANTE NIVEA MEN DEEP CU PARFUM INTENS MASCULIN

Bărbații puternici se simt bine în pielea lor, iar cu produsele potrivite de îngrijire devin de neoprit. NIVEA MEN susține bărbații să își depășească limitele și să răspundă zi de zi celor mai ambițioase provocări. Simte puterea senzației de prospețime de până la 48 de ore cu noile deodorante NIVEA MEN DEEP în două arome fresh și masculine – Amazonia și Espresso.

Vara aceasta, gama de deodorante NIVEA MEN DEEP se extinde cu două arome noi, Amazonia și Espresso, pregătite să te mențină fresh pe tot parcursul zilei, indiferent de provocările pe care le întâmpini.

Deodorantele din gama NIVEA MEN DEEP sunt special concepute pentru bărbații care își depășesc limitele zi de zi, datorită formulei cu extract de carbon care acționează împotriva  bacteriilor și are un parfum modern și masculin. Acestea protejează eficient pielea și lasă o senzație intensă de prospețime, fără urme de produs pe haine sau piele.

Deodorant spray NIVEA MEN DEEP Amazonia Deodorant spray NIVEA MEN DEEP Espresso

NIVEA MEN DEEP Espresso 

Surprinde-ți simțurile cu aroma bogată de espresso ristretto, care se completează perfect cu notele de condimente și ciocolată amară. Fie că alegi varianta spray sau roll-on, deodorantele cu parfum intens masculin NIVEA MEN DEEP Espresso mențin pielea subrațului uscată și îți vor oferi protecție antiperspirantă până la 48 de ore, pentru ca tu să răspunzi fără griji celor mai ambițioase provocări.

NIVEA MEN DEEP Amazonia

Pentru zilele în care preferi senzația răcoritoare a unui parfum modern și fresh, deodorantele sub formă de spray sau roll-on NIVEA MEN DEEP Amazonia te vor duce cu gândul la o nouă aventură. Notele fresh de citrice și ghimbir te ajută să menții acea senzație de prospețime ca după duș întreaga zi, în timp ce formula eficientă cu extract de carbon acționează împotriva impurităților, fără să lase urme de produs pe haine sau piele.  

Deodorant roll-on NIVEA MEN DEEP Espresso Deodorant roll-on NIVEA MEN DEEP Amazonia

Noile deodorante cu arome exotice din gama NIVEA MEN DEEP te motivează să îți depășești limitele zi de zi și să te simți bine în pielea ta, păstrând senzația fresh și protejându-ți pielea, pentru ca tu să fii de neoprit indiferent de provocările pe care le accepți.

Prețuri recomandate :

Deodorant spray NIVEA MEN DEEP Espresso – 12ron

Deodorant roll-on NIVEA MEN DEEP Espresso – 12 ron

Deodorant spray NIVEA MEN DEEP Amazonia –  12 ron

Deodorant roll-on NIVEA MEN DEEP Amazonia –  12 ron

Mai multe detalii găsiți pe site-ul NIVEA și pe pagina de Facebook NIVEA MEN.

Despre NIVEA MEN:

Marca NIVEA MEN aparţine grupului german Beiersdorf AG şi este unul dintre brandurile de top în îngrijirea masculină, la nivel mondial. Gamele din portofoliu se extind de la produse pentru bărbierit şi creme pentru ten, până la geluri de duş, şampoane, produse de styling şi deodorante, acoperind astfel toate nevoile de îngrijire şi igienă personală ale bărbaţilor moderni. Cu o istorie de peste 90 ani, rolul NIVEA MEN este de a scoate la lumină potenţialul fiecărui bărbat şi de a-i spori încrederea în sine pentru a realiza lucruri măreţe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *