Jucarii sexuale pentru cupluri indraznete

Viata de cuplu de durata se bazeaza pe respect, pe intelegere, pe loialitate, dar si pe o viata sexuala implinita. Oricare dintre acesti parametri de baza sunt imperios necesari pentru o relatie frumoasa, de durata. In lipsa acesora se instaleaza stari psihice si senzatii eronate care pot duce la ruperea unei relatii ce ar fi putut fi una extrem de frumoasa, de ordinul zecilor de ani si al batranetilor. De altfel, asa se pot rescrie si cuplurile in varsta de astazi si dragostea care traieste in bunici si strabunici.

Si daca viata sexuala nu exte intocmai implinita, cum procedam?

Atata timp cat exista incredere in parteneri si cat nu apar suspiciuni nefondate atunci cand nu este cazul si/sau cand nu sunt niciun fel de fapte care sa indice acest lucru, primul pas e sa nu ne lasam condusi de instict si sa dam frau liber acestor ganduri. In locul suspiciunilor si a certurilor anoste, care nu vor duce la niciun rezultat bun, cel mai bine este sa aveti o discutie sincera si ampla. Marturisiti partenerului tot ce aveti pe suflet, chiar si pana la cele mai marunte detalii si discutati care sunt lucrurile care va lipsesc pentru a fi mai satisfacuti si in consecinta, mai impliniti.

Poate la un moment dat, dupa o perioada indelungata de relatie, se resimte nevoia sa introduci in viata intima noi experiente sexuale si/sau jucarii sexuale. Este bine sa fii foarte deschis fata de jumatatea ta si sa spui daca esti de parere ca un astfel de articol ar putea sa va imbunatateasca viata sexuala in mod reciproc. Exista jucarii sexuale pentru ambele sexe, atat vibratoare incepatoare pentru femei, cat si jucarii sexuale pentru barbati. Exista o gama foarte larga de jucarii sexuale si accesorii in acest sex shop care acopera nevoile pe larg ale cuplurilor din intreaga lume.

Nu omiteti nici metodele adecvate de protectie si/sau solutiile care permit un act sexual fara disconfort. Daca este necesar prelungiti preludiul asociat cu diferite accesorii care induc extazul intr-un timp mai redus sau care pot oferi in acelasi timp un act sexual mai intens si mai satisfacator.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *