CONCURSUL MILESTONE COMMUNITY KICKSTARTER: MILESTONE SYSTEMS INVITA DEZVOLTATORII DIN TOATA LUMEA SA CREEZE INOVATIE FOLOSIND SOLUTIA SA SOFTWARE

Kickstarter1

Milestone Systems are ca obiectiv protectia oamenilor si bunurilor, precum si optimizarea afacerilor. La concursul Milestone Community Kickstarter sunt invitati sa participe toti dezvoltatorii de solutii inovatoare, pentru a crea tehnologie care sa transforme lumea intr-un loc mai bun.

 

COPENHAGA, 16 Octombrie 2019 – Milestone Systems a dezvoltat o platforma deschisa pentru tehnologii software cu viziune, ce poate fi baza dezvoltarii de  aplicatii care aduc beneficii in domenii precum: securitatea, transporturile, interventiile de urgenta, optimizarea traficului si chiar in mediul natural salbatic. Concursul Milestone Community Kickstarter reprezinta o ocazie unica pentru programatori, dezvoltatori, persoane si organizatii sa creeze noi aplicatii si capabilitati ce pot fi integrate in familia de produse XProtect® VMS.

“Milestone Systems a adunat in jurul platformei sale deschise o comunitate ce stimuleaza colaborarea si inovatia in domeniul dezvoltarii si utilizarii tehnologiei video de retea”, a spus Bjørn Skou Eilertsen, Chief Technology Officer la Milestone. “Credinta noastra este ca dezvoltatorii vor schimba lumea, iar SDK-ul nostru MIP ii poate ajuta sa realizeze acest lucru. El le ofera dezvoltatorilor posibilitatea de a crea noi solutii inovatoare, folosindu-se de motorul puternic al platformei noastre VMS”, a continuat acesta.

Conceptul castigator poate fi o integrare, o functie noua, un instrument sau un cod care extinde functionalitatile VMS in orice directie utila. Dezvoltatorii participanti pot crea un instrument vizual, un declansator pentru dispozitive, o noua solutie de analiza a datelor sau de masurare a informatiei care pot fi aplicate intr-un nou mod folositor. Singurele doua conditii pentru participare sunt ca solutia creata sa se integreze cu

Milestone XProtect VMS (si eventual folosind SDK-ul MIP) si ca ideea sa fie proprietatea intelectuala a concurentului.

“Noi vedem tehnologia ca un instrument si credem ca se pot realiza multe lucruri extraordinare datorita faptului ca punem platforma noastra deschisa deosebit de puternica la dispozitia celor dornici sa inoveze, care o pot folosi astfel pentru a-si pune in practica visele lor. Suntem deschisi la tot ce este nou si cautam in permanenta solutii capabile sa transforme lumea intr-un loc mai bun”, a spus Jasleen Rehal, Community Engagement Manager la Milestone Systems.

Trei finalisti vor beneficia de acces gratuit si de un stand de expunere la Simpozionul anual al Platformei de Integrare Milestone (MIPS – Milestone Integration Platform Symposium) din 2020, unde va fi anuntat si castigatorul concursului, care va primi un premiu in valoare de 65 000 USD in bani si beneficii de promovare prin comunitatea Milestone.

Pentru dezvoltatorii de tehnologie din Romania, participarea la Concursul Milestone Community Kickstarter este deja o traditie. Astfel, prima editie, din anul 2017, a fost castigata de solutia Parking Spotter, creionata de o echipa din Cluj, reprezentata de Ovidiu Ciurte, Product Owner. Solutia analizeaza in mod automat datele provenite de la camerele de supraveghere video amplasate in parcari, pentru a transmite informatii atat soferilor, cat si managerilor unor astfel de locatii, reducandu-se astfel timpul necesar gasirii unui loc de parcare si obtinandu-se date valoroase de catre utilizator, in vederea eficientizarii activitatii. In 2019, Vlad Craciunescu a reusit la randul sau performanta de a ajunge in finala, cu sistemul sau automatizat de coordonare a dronelor, ce pot fi folosite astfel pentru monitorizarea unor obiective aflate la distanta, permitand securizarea unor zone greu de accesat.

Creatorii de inovatie pot pune intrebari despre provocarile pe care le presupune integrarea pe Forumul Dezvoltatorilor Milestone. Pentru inregistrare, este necesara trimiterea prin email pana pe data de 29 noiembrie 2019 a ideii, atasate la formularul de inregistrare, la adresa kickstarter@milestonesys.com.

Pentru mai multe detalii despre Concursul Milestone Community Kickstarter 2020, vizitati pagina dedicata.

Aici puteti afla mai multe informatii despre setul pentru dezvoltare software aferent platformei de integrare Milestone (MIP SDK – Milestone Integration Platform Software Development Kit).

Cei interesati sa afle mai multe despre Simpozionul anual al Platformei de Integrare Milestone (MIPS – Milestone Integration Platform Symposium), pot vizita pagina dedicata evenimentului.

O scurta prezentare video a Concursului Milestone Community Kickstarter 2020 este disponibila aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *