DISPOZITIVELE ȘI SOLUȚIILE MOBILE ULTRA-REZISTENTE GETAC, ALESE DE UN PRODUCĂTOR GERMAN DE AUTOVEHICULE PENTRU APROVIZIONAREA REȚELEI SALE GLOBALE

Getac has been selected by BMW Group to supply rugged devices and solutions across its global network for R&D, production, logistics and diagnostics (source Getac)

Anunțul marchează încă o performanță Getac în industria auto

București, 14 ianuarie 2020 – Getac, unul dintre cei mai importanți producători de calculatoare robuste, a anunțat astăzi că a fost selectat de Grupul BMW pentru a furniza dispozitive și soluții mobile ultra-rezistente în rețeaua sa globală, pentru o gamă largă de aplicații de cercetare și dezvoltare, producție, logistică pentru depozite și diagnoză auto. Acest anunț vine ca o continuare a parteneriatului tehnologic deja existent între cele două companii. În ultimii șase ani, Getac a furnizat Grupului BMW echipament ultrarezistent pentru vehicule și testarea aplicațiilor. Odată cu reînnoirea parteneriatului, Getac a primit o nouă comandă considerabilă din partea Grupului BMW pentru notebook-urile și tabletele robuste din seria S410, V110, F110, A140, UX10 și T800.

Soluții rezistente pentru o serie de cerințe complexe

Pentru a oferi soluții care să îndeplinească cerințele complexe ale Grupului BMW, Getac și-a adaptat echipamentul la nevoile individuale ale diferitelor grupuri de utilizatori din cadrul companiei. În domeniul cercetării și dezvoltării, securitatea și protecția datelor sensibile sunt esențiale. În domeniul logistic, în timpul utilizării sistemului intern de ridicare BVIS, înregistrarea datelor cheie este simplă și eficientă datorită ecranului clar de 14 inci, codului de bare opțional și cititoarelor RFID cu care este dotat dispozitivul Getac A140.

Fiecare notebook și tabletă Getac oferă o fiabilitate ridicată și performanțe puternice, permițând utilizatorilor să efectueze sarcini complexe, într-un mod eficient. De asemenea, acestea au un grad de protecție de la IP52 până la IP65 pentru apă și praf, ceea ce oferă siguranță în medii dure și ajută la îndeplinirea standardelor de înaltă calitate ale industriei auto.

Service rapid

În cadrul BMW Group, notebook-ul semi-robust S410 este utilizat pentru a realiza diagnoza autovehiculelor la nivel internațional. Funcțiile cheie includ conectivitatea wireless și cu fir pentru acces direct la datele de diagnostic și pentru testarea rapidă a vehiculului, în timp ce tehnologia touchscreen LumiBond® 2.0 de la Getac oferă o lizibilitate perfectă, chiar și în lumina directă a soarelui. Patru moduri avansate de atingere (Atingere/Ploaie, Mănușă sau Stilou) oferă o gestionare eficientă a comenzilor de service, pentru operațiuni de înaltă calitate și timp scurt de livrare.

Industria 4.0 – Calculatoarele fiabile și rezistente permit transformarea digitală

În domeniile cheie precum „Industria 4.0” și transformarea digitală, soluțiile ultra-rezistente Getac aduc noi modalități de optimizare a întregului lanț valoric pentru producția auto.

Getac: Competențe de lider în industria auto

Cota de piață a companiei Getac în industria auto este în continuă creștere datorită angajamentului său permanent dedicat cercetării și dezvoltării, implementării celor mai noi tehnologii, conceptului vast de servicii și capacității de a personaliza soluții în funcție de cerințele individuale ale clienților. Acesta este singurul mod prin care pot fi satisfăcute cerințele exigente ale industriei.

Cea mai mare provocare a colaborării cu Grupul BMW este gama largă de domenii de aplicație pe care compania le deține, fiecare cu cerințe specifice de echipamente.”, explică Rick Hwang, președinte Rugged & Video Solutions Business Group, Getac.

„Prin urmare, suntem foarte încântați că BMW a ales din nou soluțiile Getac, continuând succesul pe care l-a obținut deja în optimizarea proceselor la nivel global cu ajutorul dispozitivelor noastre.”, adaugă acesta.

Suntem foarte mândri de noua comandă majoră din partea grupului BMW. Acest proiect este încă un mare succes pentru noi, având în vedere că este o recunoaștere a eforturilor permanente de a sprijini clienții și de a le îndeplini cât mai bine așteptările.”, completează Eric Yeh, director vânzări și operațiuni, Getac Technology GmbH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *