Motorola devine partener oficial Ducati Corse

fw3eqfewag3erwa4h4ws3eghbr

Motorola anunță colaborarea la nivel global, pe o perioadă de un an, cu Ducati, cel mai recunoscut brand de motociclete din lume. În cadrul parteneriatului, Ducati a prezentat modelul mult așteptat al anului 2020, pe care poate fi văzut și logo-ul Motorola. În plus, piloții Ducati vor avea afișat logo-ul Motorola și pe echipament.

Parteneriatul cu Ducati a fost o decizie strategică pentru creșterea vizibilității brand-urilor Lenovo și Motorola. Francois LaFlamme, CMO Motorola, a declarat că “în urma unora dintre cele mai recente lansări de produs, atenția față de brand și cererea pentru Motorola a crescut tot mai mult. Am observat asta la nivel global, astfel că suntem încântați de vizibilitatea tot mai mare pe care o va atrage acest parteneriat.”

“Suntem foarte bucuroși să începem această colaborare nouă și incitantă cu Motorola, un brand istoric care împărtășește multe valori comune cu Ducati. Între ele enumerăm tehnologia, performanța și design-ul”, a anunțat Paolo Ciabatti, Director Sportiv Ducati Corse.

2020 va fi cu siguranță un an foarte bun atât pentru Motorola, cât și pentru Ducati. “Considerăm că este o aliniere perfectă a două branduri și așteptăm cu nerăbdare să vedem logo-ul Motorola în centrul motociclismului mondial”, a mai adaugat Francois LaFlamme, CMO Motorola.

În cadrul parteneriatului actual, Lenovo va continua să fie principalul partener tehnologic pentru echipa Ducati Corse, atât în circuit, cât și în afara lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *