Gazer TV49-US2G ofera imagini superbe si dotari de top la un pret atractiv

 Gazer TV[4]

Gazer este o marca de televizoare relativ tanara, dar care s-a remarcat cu usurinta prin raportul calitate/ pret deosebit de atractiv oferit utilizatorilor. Din a doua jumatate a anului trecut, televizoarele Gazer sunt prezente pe piata din Romania, oferind caracteristici deosebite, imagini superbe și dotari de top – toate la un pret competitiv.

TV49-US2G este un televizor plasat in zona superioara a gamei Gazer, dar intr-un segment de pret mediu raportat la piata. In esenta, echipamentul aduce o experienta deosebita in utilizare, neparasind insa zona de buget caracteristica publicului larg. Prevazut cu un ecran cu diagonala de 49”, adopta un design curat, modern, cu rama ingusta si profil subtire. Smart TV-ul este echipat cu doua picioare laterale de sustinere, central, insa modelul poate fi fixat si pe perete, prin sistem VESA, oferind in acest fel flexibilitatea necesara in montare.

GazerTV49-US2G_Remote_Img4

Conectivitatea este, la randul ei, suficient de bogata pentru a permite utilizatorului sa conecteze simultan mai multe dispozitive la televizor. Astfel, sunt prezente 3 porturi HDMI, 1 conector D-Sub, 1 intrare audio, iesire audio optica pentru sisteme audio High End, iesire audio pe 3.5mm pentru casti, conectori Component si Composite, 2 porturi USB (dintre care unul este USB 3.0), interfata LAN, Wi-Fi si Bluetooth. De asemenea, televizorul poate fi folosit pentru toate standardele actuale de transmisie TV: DVB-T2/DVB-S2/DVB-C. Iar pentru control, a fost adaugat un joystick in partea inferioara. Telecomanda standard cu care este livrat televizorul are un numar redus de butoane, dar s-a dovedit adecvata pentru interfata grafica deosebit de intuitiva creata de Gazer. In plus, interfata Bluetooth permite utilizarea smartphone-ului pe post de telecomanda, fiind posibil si controlul prin gesturi. Iar afisarea continutului de pe dispozitive mobile este posibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, datorita suportului AirPlay si Mirror Link.

GazerSmartTV49inches

In ziua de astazi, tot mai multi utilizatori de televizoare nu se mai multumesc cu receptia TV si doresc un dispozitiv pe care sa il poata folosi pentru redarea de continut din diferite surse. Si Gazer a mizat pe acest trend cand a creat TV49-US2G – un model prevazut cu procesor quad-core, 2GB memorie RAM si 16GB capacitate de stocare. Iar pe langa echiparea hardware, un alt atu il reprezinta sistemul de operare utilizat – Google Android – prin care utilizatorul are la dispozitie o biblioteca extrem de vasta de aplicatii. Prin interfata Bluetooth, pana la conectarea unui gamepad pentru control in jocurile din Google Play si transformarea televizorului intr-o adevarata consola de gaming nu este decat un pas. Interfata grafica este foarte usor de folosit si reprezinta una dintre cele mai reusite solutii de centru multimedia pentru acasa.

GazerTV49-US2G_Img3

Performantele bune ale platformei hardware si versatilitatea excelenta furnizata de sistemul de operare Android sunt insotite de o calitate audio-vizuala pe masura. Ecranul IPS UHD folosit de Gazer TV49-US2G se remarca mai presus de toate prin fidelitatea culorilor redate si prin unghiurile de vizibilitate excelente. Luminozitatea maxima este suficienta chiar si pentru cele mai luminoase incaperi si, mai important de atat, este omogena, iar punctul de negru este suficient de intunecat pentru obtinerea unui nivel de contrast ridicat, necesar pentru redarea unor imagini cat mai vii, mai realiste. In plus, suportul HDR permite redarea corecta a detaliilor din cadrele cu iluminat complex, iar avand in vedere toate caracteristicile, Gazer TV49-US2G ofera un raport calitate/ pret foarte bun.

Televizorele Gazer sunt disponibile pe piata locala prin intermediul partenerilor autorizati ELKO Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *