Iridex Group Plastic anunta functionarea la capacitate a sectiei de confectii metalice

Iridex_ConfectiiMetalice1

Compania romaneasca Iridex Group Plastic, furnizor de top de solutii inteligente pentru domeniile de mediu, constructii, salubritate si agricultura, anunta functionarea la intreaga capabilitate a sectiei de confectii metalice – o sectie moderna, cu o capacitate de uzinare mare, pe o suprafata de peste 2.200 de metri patrati, dotata cu doua poduri rulante, de 20 de tone, respectiv 8 tone, si beneficiind, pe langa utilajele clasice, de dotari tehnice de ultima ora – utilaje cu comanda numerica de tip CNC pentru debitat, indoire, aschiere, masini debitat profile si aparate de sudura Mig Mag.

Prin prisma experientei dobandite de-a lungul a peste 25 de ani de activitate in domeniul productiei, compania romaneasca ofera consultanta si executie piese de serie si unicat, avand abilitatea de a raspunde atat unor comenzi complexe, venite din multiple domenii de activitate, cat si nevoilor specifice ale persoanelor fizice. Oferta integreaza servicii de proiectare la nivel profesionist, folosind capacitatea specialistilor Iridex Group Plastic, dar se poate lucra si pe baza proiectelor beneficiarilor. Calitatea ridicata a executiei este garantata de personalul calificat si certificat conform cerintelor standardelor europene.

Iridex_ConfectiiMetalice6

Se pot executa prelucrari prin aschiere ale materialelor din otel, cum sunt roti dintate, roti de lant, bucse, arbori, bolturi, sau din inox, respectiv piese sau elemente ornamentale; confectii metalice (containere tip birou, marfa si abroll, structuri metalice sudate – usoare, medii si grele pentru cladiri rezidentiale, nerezidentiale si hidrotehnice, scari metalice, pasarele, gratare, balustrade, copertine, porti si imprejmuiri, structuri de sustinere pentru panouri fotovoltaice, buloane de fundatie, totemuri, mobilier stradal, dotari pentru sali de sport/fitness, platforme subterane de colectare a deseurilor, precum si o gama variata de structuri pentru sere si solarii, dar si spatii de stocare gen siloz pentru domeniul agriculturii, cu atat mai mult cu cat compania are si un departament specializat care ofera sisteme de irigat. Mai mult, sectia ofera servicii de sudura in aluminiu si inox.

Iridex_ConfectiiMetalice3

Ca un avantaj competitiv, compania romaneasca Iridex Group Plastic are capacitatea de a asigura transportul si montajul la beneficiari prin mijloace proprii.

Mai multe detalii despre sectia de productie confectii metalice aflati din video sau solicitand prin email la: confectii.metalice@iridexgroup.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *