ALERTĂ MEDIA: RAZER VIPER MINI – VENIN CONCENTRAT

reiuzar

CINE:               Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial

CE:                   Razer Viper Mini este cel mai nou membru al familiei de mouse-uri de gaming Viper dezvoltate de Razer și include multiple tehnologii premiate ce sunt prezente și în cazul fratelui mai mare, Razer Viper. Razer Viper Mini se poate lăuda cu o carcasă compactă, ideală pentru mâinile cu dimensiuni mai mici și o greutate de doar  61g, aproape jumătate din greutatea unui mouse obișnuit de gaming.

Având același design ambidextru și aceeași formă ergonomică a modelului Razer Viper, noul Viper Mini este echipat cu noile switch-uri optice dezvoltate în mod special pentru mouse-uri de către Razer. Pe lângă acestea, noul periferic încorporează șase butoane programabile și un senzor cu 8.500 DPI și tracking de 300 IPS. Rezultatul este o responsivitate sporită și acuratețe la nivel de pixel în jocuri.

Iluminarea Razer Chroma™ RGB este complementată de memoria încorporată, făcând din Viper Mini alegerea ideală pentru jucătorii aflați în căutarea unui mouse cu greutate deosebit de redusă, cu o formă ideală pentru mâinile mai mici, care să nu facă niciun compromis la capitolul performanță.

Pentru mai multe informații și lista completă de specificații a Razer Viper Mini, vizitați această pagină.

DE CE:             Noul Razer Viper Mini, o versiune mai mică a popularului Razer Viper, perfect pentru jucătorii cu mâini mici sau medii, care caută un mouse de gaming deosebit de performant, cu multiple caracteristici de top, dar cu o greutate redusă și portabilitate sporită.

CÂND:             Disponibil acum

PREȚ:               49,99€

UNDE  Pe Razer.com șu oferta partenerilor autorizați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *