Axis Communications extinde seria AXIS M30 cu noi modele ultra-compacte de tip dome

M30

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta extinderea seria M30 prin lansarea unor noi camere ultra-compacte de tip dome, pentru o supraveghere discreta si o eficienta imbunatatita a activitatilor comerciale. Aceste camere fixe dispun de functie zi/noapte si tehnologie WDR care confera claritate chiar si atunci cand scena contine atat zone intunecate cat si zone luminoase.

Seria include modelul AXIS M3064-V care ofera imagini video de calitate cu rezolutie de 720p. Modelele AXIS M3065-V, AXIS M3066-V si AXIS M3075-V ofera rezolutii mai ridicate si sunt prevazute cu un port HDMI care poate fi utilizat pentru a afisa inregistrari video in direct pe un monitor sau pentru a configura o fereastra virtuala. In plus, camera AXIS M3075-V include un microfon incorporat pentru detectie audio si inregistrare.

Senzor de imagine

Aceste camere accesibile dispun de suport pentru sistemele inteligente de analiza cum ar fi AXIS People Counter sau AXIS Queue Monitor, precum si de sisteme de analiza audio pentru imbunatatirea eficientei activitatilor comerciale. Proiectate pentru a fi instalate rapid si usor, aceste camere sunt focalizate din fabrica, astfel incat sa nu necesite focalizarea manuala. Mai mult, ele ofera optiuni de montaj flexibile, dispunand de accesorii adecvate pentru montarea pe sine de iluminat, grile de plafon sau pandative.

Totodata, carcasele se fixeaza in pozitie prin inclichetare, nefiind prevazute cu suruburi vizibile. Acestea pot fi, de asemenea, revopsite pentru a se asorta perfect si discret cu orice schema de culori utilizata la interior.

Caracteristicile principale includ:

  • Calitate video HDTV la rezolutie de 720p/1080p si 4 MP;
  • Tehnologie WDR si functie zi/noapte;
  • Iesire HDMI* si microfon incorporat*;
  • Ecologice;
  • Tehnologie Zipstream care suporta H.264 si H.265;

Camerele sunt compatibile cu tehnologia Axis Zipstream cu suport pentru H.264 si H.265, care reduce semnificativ latimea de banda si capacitatea de stocare necesare. Mai mult, sunt fabricate din 52% materiale plastice reciclate si nu contin substante ignifuge bromurate si clorinate periculoase (nu contin BFR/CFR).

Camerele vor fi disponibile prin intermediul retelei de distribuitori Axis in luna martie 2020.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *