Huawei P40 Series câștigă premiul TIPA pentru cele mai bune camere foto din anul 2020

Performanța sistemului de camere foto Huawei P40 Series, recunoscută din nou la nivel internațional

Recunoașterea vine la scurt timp după ce Huawei P40 Pro a obținut cel mai mare scor DXOMARK înregistrat până în prezent

București, 16 aprilie 2020 – Huawei Consumer Business Group anunță încă o performanță înregistrată de Huawei P40 Series, datorită capabilităților camerelor foto cu care sunt echipate. Technical Image Press Association (TIPA) oferă celor trei vârfuri de gamă Huawei P40, Huawei P40 Pro și Huawei P40 Pro+ premiul pentru  cele mai bune camere foto din anul 2020.

 

Acesta este al patrulea an consecutiv în care Huawei P Series sunt recunoscute de TIPA, alăturându-se unei game de echipamente și soluții apreciate de fotografi profesioniști.

Performanțele camerelor smartphone fac un nou salt datorită celor mai recente smatrphone-uri Huawei P40 Series lansate. Toate cele trei vârfuri de gamă – P40, P40 Pro și P40 Pro+ prezintă chipsetul Kirin 990 5G, un senzor mare de 1/1,28 inci și au fost dezvoltate în colaborare cu Leica. Funcțiile notabile ale modelelor includ algoritmi AI pentru balansul de alb, inclusiv pentru optimizarea tonului și texturii pielii, un interval dinamic îmbunătățit și performanță în condiții de luminozitate scăzută, senzori pentru temperatura de culoare, capacitate de focalizare pe toți pixelii și XD Fusion Engine pentru zoom fluid și optimizarea calității imaginii.”, spun reprezentanții oficiali ai TIPA World Awards 2020.

Înființată în 1991, TIPA este o asociație relevantă în industrie, din care fac parte publicații de fotografie din întreaga lume atât tipărite, cât și online. Asociația acordă anual premiile TIPA World Awards companiilor și produselor care oferă cea mai bună calitate, performanță și valoare consumatorilor.

Premiul TIPA World Awards 2020 se adaugă la lista extinsă a recunoașterilor internaționale primite de Huawei P40 Series. HUAWEI P40 Pro a primit recent un rating DXOMARK de 128, cel mai mare scor general înregistrat vreodată de un smartphone. În aceeași recenzie, vârful de gamă a obținut și cele mai mari scoruri pentru performanțele foto și selfie, de 140, respectiv 103.

HUAWEI este un brand cunoscut pentru angajamentul său în ceea ce privește performanța camerelor foto și continuă să își urmărească obiectivul de a redefini fotografia mobilă.

Huawei P40 Series demonstrează superioritatea camerelor principale Ultra Vision cu sistem multi-cameră Leica, ISP de a cincea generație, Da Vinci NPU și algoritmii HUAWEI pentru fotosensibilitate și procesare, care formează un sistem imagistic end-to-end. Deși hardware-ul este baza calității premium a imaginii, acesta este completat de algoritmii software care îmbunătățesc considerabil calitatea imaginii.

HUAWEI își propune să înlocuiască post-procesarea manuală cu algoritmi AI, apelând astfel la o abordare mai matematică a creației artistice. XD Fusion Engine cu care este echipat Huawei P40 Series oferă un mijloc de explorare progresivă a puterii de fotografiere AI. XD Fusion Engine este alimentat de chipsetul Kirin 990 5G și folosește puterea de calcul AI și algoritmi pentru procesarea imaginilor. La realizarea fotografiilor, camerele separate surprind cadre multiple și execută o segmentare la nivel înalt și mediu, iar balansul de alb, zgomotul, dispersia și intervalul dinamic sunt optimizate la nivel de pixeli pentru a crea imagini cu detalii incredibile, culori, umbre și bokeh de fundal.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *