Optimizeaza-ti blogul cu serviciile THC.ro

Blogging-ul a devenit una din meseriile de viitor, pe care eu m-am axat de cativa ani incoace. Probabil, ca majoritatea bloggerilor renumiti din ziua de azi, si eu am inceput cu un blog pe subdomeniu, pentru ca vorbim de un blog care se realizeaza pe gratis. Mai exact, crearea acestuia nu costa nimic. Doar ca, odata cu trecerea timpului, am inteles ca daca voi face trecerea de la subdomeniu la domeniu, avantajele mele pot si ele sa creasca. In cazul in care nu stiti, domeniul se plateste, la fel si gazduirea acestuia la o firma de hosting, care se va ocupa de ‘’buna functionare’’ a blogului, din momentul in care bateti palma cu aceasta si pana cand doriti sa incheiati orice socoteala cu ea (firma de hosting), in cazul in care va decideti sa schimbati serviciile de gazduire si nu numai. Simplu si putin complicat, in acelasi timp.

Sunt foarte multe firme de hosting pe piata online, dar eu va recomand echipa de profesionisti thc.ro – o firma cu ajutorul careia eu mi-am optimizat blogul simplu si rapid, fara prea mari batai de cap. Indiferent ca detineti un magazin online, un site de prezentare sau un blog personal (asa cum este si cazul meu, de exemplu), THC va ofera solutia ideala de hosting, pe care ati cautat-o dintotdeauna. Puteti apela la ei oricand, pentru ca ofera suport tehnic non – stop, deci oricand apare o problema cu blogul, stiti ca aveti oricand o mana de ajutor care sa va indrume. Pe mine m-au cucerit din prima clipa, de cand am vazut ca ofera gazduire optimizata pentru WordPress (platforma cu care eu mi-am inceput cariera in blogging, pe subdomeniu).

De ce THC? Pentru ca va propune cel mai bun raport calitate – pret din Romania pentru servicii in domeniu, dar si transfer si migrare gratuite! Asadar, mutarea la ‘’casa noua’’ nu va costa nimic si puteti sa va focusati banii pe lucruri mai importante. Stiu ca poate suna complicat informatiile acestea, dar mult mai buni la capitolul comunicare sunt oamenii din spatele proiectului THC. Asa ca merita sa ii contactati, pentru ca ei sunt cei mai in masura sa va raspunda la toate intrebarile legate de hosting, astfel incat sa puteti sa luati o decizie in cunostinta de cauza, ca sa alegeti pachetul de servicii care sa va avantajeze cel mai si cel mai mult.

Daca, in trecut, nelamuririle legate de gazduire erau o problema reala, THC promite sa ia orice problema asupra sa, astfel incat sa vina in ajutorul vostru cat mai bine si eficient posibil. Merita sa investiti in propriul blog, deoarece el poate sa reprezinte sursa voastra sigura de venit, daca dedicati timp articolelor scrise, dar si aspectului pe care il are, maniera in care scrieti si asa mai departe. Dar cand vine vorba de servicii de gazduire web, nu mai trebuie sa va faceti griji in legatura cu nimic, pentru ca tot ajutorul de care aveti nevoie va este oferit de catre specialistii THC. O simpla vizita la ei pe site este tot ce va trebuie, ca sa va convingeti ca merita sa apelati la ei, cat mai curand posibil!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *