ViewSonic a lansat monitoarele ColorPro VP68a, validate Pantone

Doua modele noi de monitoare ColorPro ofera fidelitate ridicata a culorilor, moduri de afisare pentru utilizatori cu discromatopsie si conectivitate extinsa

Bucuresti, Romania (26 noiembrie, 2020) – ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a lansat doua monitoare noi, validate Pantone, in gama ColorPro VP68A: VP2768a (27”) si VP2468a (24”). Ambele asigura implicit fidelitate ridicata a culorilor redate, moduri de afisare pentru utilizatori cu discromatopsie si conectivitate USB-C cu rol multiplu.

Monitoarele profesionale ViewSonic din gama VP ofera culori fidele si omogene, garantand conformitatea cu standardele de culoare in vigoare”, a spus Hasan Koçyiğit Central & Eastern Europe Director la ViewSonic, completand: “Datorita unei acoperiri de 100% a spectrului de culoare si validarii Pantone, noile monitoare VP68a stabilesc un nou standard de acuratete in industrie si indeplinesc toate cerintele creatorilor de continut care vor sa isi imbunatateasca productivitatea si eficienta.”

Pantone este practic limbajul standard de culoare si joaca un rol deosebit de important in ghidarea designerilor, producatorilor si brandurilor, care trebuie sa ia decizii corecte in fiecare zi. Gama VP68a a fost verificata si optimizata inca din fabrica cu ajutorul unor teste de culoare proprii, in timp ce VP2768a si VP2468a au fost evaluate de Pantone, primind validarea in urma trecerii tuturor testelor de redare a celor 2161 culori de referinta Pantone.

Pe langa reproducerea deosebit de fidela a culorilor, monitoarele VP68a le vin in ajutor si celor care sufera de discromatopsie, punand la dispozitia utilizatorilor doua moduri unice de redare: simularea discromatopsiei si filtrarea discromatopsiei. Aceste optiuni ajuta atat creatorii de continut, cat si utilizatorii finali, permitandu-le unora sa vada cum ar arata capodopera lor din perspectiva unei persoane care nu percepe corect culorile, iar celorlalti sa vada mai bine detaliile de pe ecran.

Datorita conexiunii USB-C cu rol multiplu si optiunilor de conectivitate multipla, monitoarele VP68a pot asigura deopotriva redare video si audio, precum si alimentare cu pana la 90W, permitandu-le in acest fel utilizatorilor sa-si incarce laptopurile si telefoanele. Solutia USB-C cu rol multiplu, proiectata cu precadere pentru companii si studiouri de design, include conectivitate Ethernet, furnizand in acest fel o conexiune cu fir, mai stabila decat alternativa wireless.

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in peste 100 tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, intreprinderi, consumatori si profesionisti si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe Diferenta. – See the Difference.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com.

Urmariti pe canalul de Facebook si YouTube al companiei serialul The Finchers, pe care ViewSonic il pune la dispozitia fanilor sai in perioada sarbatorilor de iarna, iar daca va place va invitam sa dati share prietenilor cu tagurile: #TheFinchers #ViewSonicProduction

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *