MMD lansează două noi monitoare Philips Brilliance cu docking USB-C și Windows Hello

Amsterdam, 3 december 2020 – MMD lansează monitoarele Philips 326P1H (31,5 “/ 80 cm diag.) si Philips 329P1H (31,5” / 80 cm diag.) Noile monitoare oferă docking station USB-C încorporat cu funcție de power delivery, o calitate excelentă a imaginii și o cameră web echipată cu senzori avansați pentru recunoașterea facială Windows Hello. Aceste monitoare sunt ideale pentru arhitecți și profesioniștii în design grafic, operatori financiari, și alte organizații care necesită monitoare performanțe cu un spațiu extins de lucru. Monitoare Philips oferă soluții pentru toți profesioniștii dar, în același timp, sunt o alegere excelentă și pentru lucrul de acasă.

Conectivitate pentru orice task

Monitoarele Philips 326P1H și 329P1H dispun de un docking station USB-C încorporat cu power delivery (care permite încărcarea laptopului, având o putere de până la 90 W). Monitorul mai oferă si posibilitatea ca toate perifericele și conexiunile adiționale, cum ar fi tastatura, mouse-ul și cablul Ethernet RJ-45 să treacă direct prin docking station-ul monitorului, astfel conectând laptop-ul printr-un singur cablu USB-C la monitor, utilizatorul beneficiind de un setup complet de lucru. Philips 326P1H are DisplayPort-out care permite conectarea în serie a mai multor monitoare de înaltă rezoluție, utilizând doar un singur cablu de la primul monitor la computer.

Confort sporit

Detaliile, culoarea și rezoluția înaltă sunt cuvintele cheie pentru aceste două noi monitoare. Modelul Philips 326P1H oferă o rezoluție Quad HD (2560 x 1440 pixeli), facilitând vizualizarea fiecărui detaliu, în timp ce Philips 329P1H oferă o rezoluție UltraClear 4K UHD (3840 x 2160), oferind o experiență impresionantă de vizionare. Aceste caracteristici vizuale sunt răspunsul perfect la o gamă largă de nevoi profesionale, nu numai pentru aplicațiile grafice 3D, ci și pentru sectorul financiar, prin utilizarea de spreadsheet-uri detaliate. Monitoarele au un panel IPS care oferă unghiuri de vizualizare extra-largi de 178/178 grade, făcând posibilă vizualizarea ecranului din aproape orice unghi, oferind întotdeauna o precizie înaltă a culorilor. Aceste monitoare oferă o productivitate sporită datorită dimensiunilor generoase, protejând ochii utilizatorului datorită tehnologiei Flicker-Free și modului LowBlue. De asemenea, monitoarele 326P1H și 329P1H îndeplinesc standardul TUV Rheinland Eye Comfort pentru a preveni oboseala ochilor cauzată de utilizarea prelungită a computerului.

 

Sustenabilitatea este o prioritate

În plus, aceste monitoare sunt „verzi” datorită designului ecologic. Ambele modele dispun de un PowerSensor care detectează dacă utilizatorul se află în fața ecranului și reduce automat luminozitatea monitorului atunci când utilizatorul se îndepărtează, economisind astfel până la 80% costurile energetice, și LightSensor, care reglează luminozitatea imaginii în funcție de condiții de lumină ambientală pentru o imagine perfectă cu un consum minim de energie.

Ambele monitoare sunt, de asemenea, conforme cu standardele RoHS, sunt certificate EnergyStar 8.0 și EPEAT și sunt complet lipsite de substanțe nocive precum plumb, mercur și PVC / BFR. Mai mult, materialele de ambalare sunt 100% reciclabile.

Monitorul Philips 326P1H este disponibil de la începutul lunii decembrie la un preț recomandat de 2381 lei, iar monitorul Philips 329P1H este disponibil de la sfârșitul lunii decembrie la un preț recomandat de 3355 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Despre MMD

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”), înregistrată în Olanda, cu sediul central la Amsterdam, este o companie integrală a TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți monitor și LCD Producători de televizoare.

MMD-Monitors & Display Displaying Holding BV („MMD”) comercializează în exclusivitate și vinde afișaje LCD marca Philips în întreaga lume sub licență de marcă înregistrată de Koninklijke Philips NV Combinând promisiunea mărcii Philips cu expertiza producției TPV în afișaje, MMD folosește o abordare rapidă și concentrată pentru aducerea pe piață a produselor inovatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *