Monitor gigant: AOC lansează monitorul de gaming AG493UCX cu o rație super-wide de 32:9

Amsterdam, 9 decembrie 2020 – AOC, producătorul numărul unu de monitoare de gaming la nivel globa, lansează modelul AGON AG493UCX de 49” (124 cm) cu o rație a ecranului de 32:9, combină două ecrane QHD de 27” într-unul singur; AG493UCX are un design fără ramă pe 3 laturi și oferă o imersiune excelentă pentru gamerii entuziaști. Fiind membru al gamei de monitoare AGON, AG493UCX conține caracteristici speciale pentru gameri: rata de refresh de 120 Hz, timpul de răspuns de 1 ms MPRT, DisplayHDR 400 și FreeSync Premium Pro. Cu o rezoluție de 5120×1440 pixeli, funcția Picture by Picture, comutator KVM și conectivitate USB-C; acest monitor oferă o productivitate sporită pentru creatorii de conținut, YouTuberi și streameri.

AOC AG493UCX: mai rapid, mai clar, mai mare.

 

De două ori mai multă imersiune

Numele seriei de monitoare premium de gaming AOC, „AGON”, înseamnă „competiție” în greaca veche. Monitorul AG493UCX poate face fața de unul singur sarcinilor care în mod normal necesitau doua monitoare obișnuite. Panoul VA al monitorului se extinde fără întrerupere, având o curbură 1800R (1,8m rază) și acoperind viziunea periferică a utilizatorului de la stânga la dreapta. Ecranul cu o rație de 32:9 si o rezoluție de 5120 x 1440 pixeli are o rată de refresh de 120 Hz. Timpii de răspuns de 4 ms GtG și 1 ms MPRT asigură o imagine in permanență clara, iar tehnologia FreeSync Premium Pro al AMD elimină efectul de stuttering și oferă o latență scăzută chiar și cu funcția HDR activată.

Comparativ cu un setup cu două monitoare, AG493UCX oferă un spațiu neîntrerupt de lucru datorită ecranului generos. Dar specialitatea acestui monitor este gamingul unde AG493UCX pur si simplu excelează. Indiferent de jocul sau simulatorul ales, utilizatorii se vor bucura de o experiență excelenta de joc datorită ecranului super-wide ce oferă o imersiune deosebită.

De două ori mai mult spațiu de lucru

Pentru a utiliza mai bine spațiul extins de lucru al lui AG493UCX, utilizatorii pot împărți ecranul in două, datorită modului Picture by Picture, afișând două imagini 16:9 diferite, poziționate una lângă cealaltă. Atunci când sunt utilizate două PC-uri simultan, utilizatorii pot să profite de comutatorul KVM și să utilizeze un singur set de periferice pentru doua PC-uri – excelent pentru gamerii care folosesc un PC dedicat pentru livestreaming. AG493UCX oferă si conectivitate USB-C (prin modul DP Alternate) și poate alimenta un laptop cu până la 65W prin USB-C Power Delivery. Toate aceste caracteristici fac ca gigantul monitor de gaming să devină o mașină de productivitate.

Monitorul AG493UCX beneficiază de un panou VA excelent ce oferă imagini cu un raport de contrast nativ 3000:1, luminozitate maximă de 550 de niți, 121% acoperire a spațiului sRGB, 90% acoperire a spațiului AdobeRGB și 90% acoperire a gamei DCI-P3 si unghiuri de vizualizare de 178/178° . Acest monitor de gaming este certificată VESA DisplayHDR 400, afișând conținut cu un dynamic range ridicat.

AG493UCX oferă diverse funcții suplimentare:

  • Ajustare pe înălțime de 100 mm, inclinare de -3.5/13.5° si rotire in funcție de preferințe de -15.5/15.5° datorita suportului solid
  • Difuzoare stereo de 5W
  • 2 porturi HDMI 2.0 si 2 porturi DisplayPort 1.4
  • Un hub cu 3 porturi USB 3.1 si USB-C (conexiune video si alimentare de pana la 65 W)
  • Afișare a FPS-ului si Dial Point (țintă pe mijlocul ecranului)
  • 3 moduri personalizabile si in total 6 moduri de gaming pentru diverse genuri de jocuri
  • Tehnologia FlickerFree si Low Blue
  • O noua interfață OSD si un software intuitive AOC G-Menu

AOC AGON AG493UCX va fi disponibil în Europa începând din decembrie 2020 la prețul recomandat de 5.289 lei.

Despre AOC
AOC este unul dintre brandurile de top la nivel mondial pe piața de monitoare. Motivele pentru care tot mai mulți consumatori, factori de decizie corporativi și parteneri de distribuție au încredere în AOC sunt serviciile de înaltă calitate, design atractiv, precum și produse prietenoase cu mediul înconjurător, ergonomice și inovatoare, la prețuri competitive. AOC oferă afișaje care se potrivesc cerințelor fiecărui tip de utilizator, fie că este pentru utilizare profesională, casă, divertisment sau jocuri. AOC este o filială a TPV Technology Limited („TPV”), unul din cei mai mari producători de monitoare și televizoare LCD din lume.

Pentru mai multe informații vă rugăm să vizitați http://eu.aoc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *