Primul telefon complet antibacterian – pe toată suprafața exterioară a telefonului rezistent Cat® S42 este aplicat un produs antimicrobian avansat

Alături de posibilitatea de a spăla aparatul, se stabilește astfel un nou standard de igienă pentru viitorul telefoanelor mobile

Grupul Bullitt, deținătorul licenței internaționale pentru telefoanele Cat®, a anunțat îmbunătățirile aduse lui Cat S42 prin protecția cu un produs antimicrobian avansat, care face din el primul telefon antibacterian. Fiecare componentă exterioară a produsului a fost tratată cu ajutorul tehnologiei antimicrobiene Biomaster® și testat conform ISO 22196.

Prin includerea din fabricație a ionilor de argint, procesul creează un nivel de protecție permanentă a produsului, inhibând dezvoltarea microbilor pe suprafața telefonului.

Cercetările au arătat că pe telefoane trăiesc mii de germeni; un studiu al Universității din Michigan1 a evidențiat peste 17.000 de bacterii pe device-uri. Interacționăm în medie de 47 de ori pe zi cu smartphone-urile noastre, conform cercetărilor Deloitte2, iar atunci când acestea sunt lipite de față, orice bacterii sau microorganisme se pot transfera cu ușurință pe piele.

S-a dovedit că agentul antimicrobian activ Biomaster inhibă reproducerea celulelor bacteriene; la testare s-a observat o reducere cu peste 80% în 15 minute și cu 99,9% în 24 de ore. Având în vedere și referințele de rezistență ale telefoanelor Cat, conform cărora aparatul poate fi spălat în mod frecvent cu apă și săpun, cu dezinfectanți și chiar cu înălbitor, Cat S42 stabilește un nou standard de igienă pentru viitorul telefoanelor mobile.

„Pe tot parcursul anului 2020 am atras constant atenția asupra importanței igienizării telefoanelor mobile în general, dar aceasta este vitală pentru clienții noștri care lucrează în domeniul asistenței medicale sau sociale și pentru cei care vizitează mai multe locuri în interes de serviciu”, a declarat Peter Cunningham, vicepreședinte al Grupului Bullitt pentru portofoliul de produse. „Utilizarea unui telefon Cat le dă deja încrederea că îl pot spăla și dezinfecta frecvent sau între vizite. Adăugarea tehnologiei antimicrobiene Biomaster® între specificațiile lui Cat S42 este o nouă premieră pentru telefoanele Cat și va face Cat S42 mai sigur pentru utilizatori – o caracteristică atât de importantă în contextul actual”.

Cat S42 tratat cu Biomaster va fi disponibil de la începutul lui 2021, iar tratamentul va fi aplicat și altor aparate din gama de telefoane Cat ulterior, pe parcursul anului.

Cat S42 respectă standardul militar american MIL-STD-810H, precum și IP68 și IP69 și face față testelor repetate de cădere de la 1,8 m pe oțel, pe fiecare față și colț. Este complet rezistent la apă, testat la adâncime de până la 1,5 m, timp de 35 de minute. Ca toate smartphone-urile Cat din serie, este testat de asemenea la vibrații, în condiții de vapori cu sare și este construit să reziste la șocuri termice.

Prețul de vânzare recomandat de producător pentru smartphone-ul Cat S42 este de 229 lire sterline/249 euro. Protecția antimicrobiană pentru S42 va fi disponibilă la începutul lui 2021.

Pentru mai multe informaţii, accesați http://www.catphones.com.

 

Specificații principale

  • Baterie de 4200 mAh
  • Rezistent la apă/praf (IP68, IP69), testat prin cădere de la 1,8 metri pe oțel, standard militar american MIL-STD-810H, sticlă Corning® Gorilla ® Glass 5
  • Ecran 18×9 HD+ de 5″, optimizat pentru utilizare în aer liber, cu ecran tactil utilizabil cu degetele umede sau cu mănuşi
  • Android™ 10 (cu upgrade la 11)
  • 3GB RAM, 32GB ROM, memorie extensibilă (microSD™)
  • Chipset Mediatek Helio A20 MT 6761D, procesor cu patru nuclee 1.8 GHz
  • Cameră spate 13 MP, cameră față 5 MP
  • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi
  • Design cu suprafaţă texturată, cu aderență ridicată
  • Tastă rapidă programabilă utilă pentru walkie-talkie (PTT), SOS (aplicaţia pentru lucrători izolați) sau pentru pornirea rapidă a lanternei sau camerei
  • Bluetooth 5.0, comunicații pe distanțe scurte (NFC)
  • Mufă audio de 3,5mm (etanșă la apă)
  • Dual SIM (două carduri SIM) – card nanoSIM + microSD™
  • Garanție doi ani
  • Asistență Android Enterprise
  • Acoperire pentru actualizări de securitate timp de 3 ani
  • Asistență zero-touch

Pentru informații suplimentare, adresați-vă către Lisa Meakin: lisa@bullitt-group.com

 

Acest comunicat nu este corespunzător pentru piața SUA

Referinţe

  1. „Connectivity and Mobile Trends Survey (Studiu privind tendințele de conectivitate și mobile)” (2019), Deloitte
  2. Kõljalg, Siiri et al., University of Michigan School of Public Health (Facultatea de sănătate publică a Universității din Michigan), „“High level bacterial contamination of secondary school students’ mobile phones (Contaminarea bacteriană ridicată a elevilor din învățământul secundar)”. Germs vol. 7,2 73-77. (2017)

 

Despre Biomaster

Biomaster este un produs Addmaster.

Pentru informaţii suplimentare, accesați http://www.amd.com.

 

Despre dispozitivele și accesoriile Cat:

Cat® înseamnă încredere, durabilitate, fiabilitate și calitate. ADN-ul Cat se regăsește în fiecare telefon mobil Cat oferit de deținătorul licenței mobile internaționale, Grupul Bullitt, a cărui experiență excepțională de producție este valorificată pentru crearea unei game mobile de vârf în categoria respectivă, pe o piață extrem de competitivă și foarte puțin diferențiată.

Pentru informații suplimentare privind telefoanele Cat, accesați www.catphones.com.

 

Despre Grupul Bullitt

Grupul Bullitt este pionierul telefoanelor mobile robuste, cu peste un deceniu de experiență în „tehnologia rezistentă”. Din 2009, când a fost înființat, Bullitt a condus permanent piața prin inovații și a obținut premii internaționale pentru produsele sale mobile rezistente. Bullitt proiectează, produce și distribuie milioane de telefoane mobile pe mai mult de 50 de piețe din întreaga lume.

Bullitt este deținătorul licenței internaționale pentru Cat® (Caterpillar Inc.) și Land Rover pentru telefoane mobile și periferice pentru acestea. Portofoliul său se adaptează și evoluează permanent prin cercetarea și dezvoltarea consumului de produse robuste, cu ajutorul specializării excepționale în crearea de tehnologii mobile mai puternice și mai rezistente pentru cerințele unor condiții de lucru extreme și pentru greutățile vieții de zi cu zi.

Sediul central al Grupului Bullitt se află în Reading, Anglia, iar alte sedii în Statele Unite, Taiwan, China, Africa de Sud, Germania și Australia.

www.bullitt-group.com.

 

© 2020 Caterpillar. Toate drepturile sunt rezervate. CAT, CATERPILLAR, LET’S DO THE WORK, logo-urile respective, formle de prezentare „Caterpillar Yellow”, „Power Edge” şi Cat “Modern Hex”, precum şi identitatea corporativă şi de produs utilizate în acest document sunt mărci comerciale ale Caterpillar şi nu pot fi utilizate fără permisiune. Bullitt Mobile Ltd, deținătoare a licenței Caterpillar Inc.

www.cat.com / www.caterpillar.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *