Samsung introduce o funcție unică care organizează fiecare etapă a călătoriei în lumea gastronomiei

Samsung aduce o populară funcție a Family Hub™ utilizatorilor de smartphone-uri –SmartThings Cooking
„Familii din întreaga lume au îmbrățișat gătitul mai inteligent și au ajuns la o planificare simplă a meselor prin intermediul Family Hub de la Samsung. Suntem mândri să aducem toate aceste noutăți către 33 de milioane de oameni care folosesc aplicația SmartThings – și sperăm să îi inspirăm pe cei care iubesc să gătească și să experimenteze, mai mult ca niciodată”, a declarat John Herrington, Senior Vice President, General Manager of Home Appliances.

 [CES2021] FamilyHub_RF9000 (1)

Planificare mai inteligentă a alimentației, de la ecran la masă: o experiență nouă în bucătărie

Pe măsură ce oamenii petrec tot mai mult timp în bucătărie și caută rețete noi, serviciul Samsung SmartThings Cooking le vine în ajutor prin integrarea tuturor aparatelor de bucătărie Samsung, oferind o călătorie perfectă care le permite utilizatorilor să caute, să planifice, să cumpere și să pregătească mesele săptămânale prin intermediul aplicației SmartThings din Family Hub sau de pe smartphone – o singură platformă pe care o puteți accesa oriunde, oricând.

SmartThings Cooking recomandă rețete personalizate în funcție de preferințele unice ale fiecărui utilizator – precum și în baza ingredientelor aflate la dispoziție – pentru a oferi recomandări de rețete cât mai apropiate gusturilor fiecăruia, astfel încât utilizatorii să-și poată planifica mesele mult mai eficient. Aceștia pot răsfoi chiar și colecțiile de rețete clasificate în funcție de poftă, ingredient sau stare de spirit. SmartThings Cooking cuprinde, de asemenea, o secțiune destinată cumpărăturilor convenabile, prin intermediul Walmart, Kroger, Instacart și Amazon Fresh, prin intermediul rețelei Whisk.
Fiecare rețetă este prezentată în așa fel încât procesul de gătit să fie ghidat pas cu pas și simplificat, sincronizarea și explicarea fiecărei etape fiind similare unui curs de gătit direct de acasă. Utilizatorii pot gestiona, de asemenea, pregătirea meselor doar cu o singură unitate de control asupra modurilor de gătit, a temperaturilor și a setărilor de timp și pot monitoriza întregul proces dintr-o singură privire.

SmartThings Cooking este facilitat de Whisk, o platformă de alimentație inteligentă achiziționată de Samsung NEXT. Whisk’s Food AI reunește preferințele utilizatorilor, intenția și factorii de mediu pentru a oferi experiențe de gătit personalizate. Utilizatorii pot salva pur și simplu câteva dintre rețetele preferate în secțiunea destinată acestora și, dacă aceștia doresc, pot distribui atât preferințele alimentare personale, cât și locația.[CES2021] FamilyHub_SmartThings_Cooking (1)

Deși SmartThings Cooking este un serviciu independent accesibil prin intermediul aplicației SmartThings, utilizatorii Family Hub se pot bucura, de asemenea, de planificarea meselor în mod convenabil prin intermediul frigiderului lor. Frigiderul inteligent dispune de un panou dedicat cu ecran complet optimizat pentru SmartThings Cooking, care funcționează prin intermediul Family Hub pentru a înțelege ce produse se află în interiorul acestuia și pentru a adăuga ingredientele lipsă direct în coșul de cumpărături online pentru livrarea la domiciliu.

[CES2021] SmartThings_Cooking_UI_2 (1)

Pentru 2021, Samsung Family Hub aduce, de asemenea, noi capabilități puternice care îl transformă în nucleul central al casei inteligente. Widget-urile pentru cele mai frecvent utilizate funcții au devenit mult mai ușor de accesat, cu un widget mai cuprinzător pentru muzică, care include recomandări personalizate și un widget SmartThings actualizat, care servește drept panou de control pentru toate dispozitivele inteligente de acasă. Membrii familiei pot încărca fotografii, notițe și multe altele pe orice ecran, astfel încât să poată utiliza toate ecranele Family Hub, precum funcția Family Board, introdusă pentru prima dată în 2019.

[CES2021] SmartThings_Cooking_UI_1 (1)

Mai multe informații despre SmartThings Cooking și Family Hub vor fi dezvăluite în cadrul expoziției virtuale Samsung de la CES în perioada 11-14 ianuarie. Pentru mai multe informații despre cele mai recente produse Samsung, vă rugăm să vizitați https://www.samsung.com/us/explore/experiences/ces2021.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *