Acer anunta notebook-urile Nitro si Aspire echipate cu noile procesoare AMD Ryzen 5000; Notebook-urile Nitro sunt echipate cu noile procesoare grafice NVIDIA GeForce RTX din seria 30

Noile notebook-uri Acer Nitro 5 ofera performante avansate pentru gameri;

Notebook-urile Aspire 5 si Aspire 7 echilibreaza pretul accesibil, performanta si designul portabil

 

Cuprins

  • Seria de laptopuri de gaming Nitro 5 primeste un update semnificativ prin echiparea cu procesoare pana la AMD Ryzen9 5900 HX si grafica pana la NVIDIA® GeForce RTX 3080
  • Noile notebook-uri Nitro 5 sunt disponibile cu ecrane de 15.6” sau3”, display QHD si rata de refresh de 165 Hz sau display FHD cu o rata de refresh de pana la 360 Hz si timp de raspuns de 3 ms
  • Seria Aspire 7 este acum echipata cu noile procesoare AMD Ryzen 5000 si grafica NVIDIA GeForce GTX1650, intr-un design subtire si elegant
  • Aspire 5 este un notebook subtire, dar puternic, echipat cu procesoare AMD Ryzen 5000 si grafica AMD Radeon

Acer a anuntat astazi lansarea unor noi notebook-uri de gaming Nitro 5, plus noi notebook-uri din seriile Aspire 5 si Aspire 7, echipate cu procesoare AMD Ryzen™ din seria 5000. Noile procesoare puternice AMD Ryzen ofera performante rapide si eficiente pentru laptopuri. Cu pana la 8 nuclee, acestea combina performantele ridicate cu un consum redus de energie si ofera rezultate aproape duble fata de generatia anterioara, fiind astfel ideale pentru noile notebook-uri Nitro si Aspire.

Procesoarele grafice NVIDIA® GeForce RTX din seria 30 cu arhitectura NVIDIA Ampere, cresc eficienta energetica de pana la 2 ori, accelereaza semnificativ performanta si introduc tehnologiile Max-Q de generatia a treia pentru un design subtire si usor. Grafica GeForce RTX din seria 30 ofera experiente ray-traced de gaming uimitoare in Cyberpunk 2077 si alte titluri de top si permit creatorilor sa produca continut incredibil, folosind sute de aplicatii accelerate GPU.

Acer Nitro 5 este o linie de notebook-uri echilibrate, destinate gamerilor incepatori, care isi doresc ceva performant. Aceste dispozitive au fost proiectate cu atentie pentru a raspunde nevoilor oricarui pasionat de PC, fie ca se joaca ultimele titluri sau editeaza un material video.

Seriile Acer Aspire 5 si Aspire 7 ofera notebook-uri puternice, cu design elegant, ideale pentru utilizatorii conventionali, carora le pasa in mod deosebit de performanta, de calitatea afisajului, de greutate si durata de viata a bateriei. Seria Aspire este despre a oferi utilizatorilor tot ce au nevoie in a se exprima prin pasiunile lor.

Acer Nitro 5 – Intra in joc

Seria populara de notebook-uri de gaming Nitro 5 de la Acer primeste un upgrade semnificativ prin echiparea cu procesoare AMD Ryzen™ 9 5900 HX si grafica NVIDIA GeForce RTX™ 3080, o combinatie puternica, ideala pentru pasionatii de jocuri. In completarea acestui puternic combo CPU/GPU avem si doua sloturi pentru SSD M.2 PCIe si/sau SATA (suporta pana la 2 TB NVMe SSD/2 TB HDD), pana la 32 GB de memorie DDR4 3200 RAM si o retea rapida prin Killer E2600 si Wi-Fi 6. Pentru gamerii care doresc sa obtina victorie dupa victorie, Nitro 5 contine toate elementele cheie necesare pentru o experienta de joc fara compromisuri.

Noile notebook-uri Nitro 5 sunt disponibile cu ecrane de 15,6″ sau 17,3″, cu display QHD si o rata de refresh de 165 Hz sau cu display FHD, cu rata de refresh de pana la 360 Hz si 3 ms timp de raspuns. Acer a pastrat culorile vibrante cu un panel de 300 niti care acopera 100% din gamutul de culoare sRGB si a facut ecranul mai atractiv prin cresterea raportului ecran-sasiu la 80%, cu rame inguste de doar 7,02 mm.

Ventilatoarele duble, tehnologia Acer CoolBoost™ si patru orificii de evacuare amplasate strategic mentin Nitro 5 la temperatura optima de functionare. CoolBoost™ monitorizeaza viteza ventilatorului si o mareste atunci cand este necesar, pentru a optimiza performanta generala. Utilizatorii pot monitoriza si gestiona sistemul in timp real cu NitroSense, care ofera control asupra temperaturii, vitezei ventilatorului si multe altele.

Acer Aspire 7 – Performanta puternica si un design subtire pentru utilizatorii care lucreaza “on-the-go”

Noile modele din seria Aspire 7 sunt echipate cu noul procesor AMD Ryzen 5000 si grafica NVIDIA GeForce GTX 1650, fiind ideale pentru nevoile exigente atat ale profesionistilor, cat si ale celor pasionati. Designul elegant si subtire ii va atrage pe cei care prefera stilul subtil, mai ales atunci cand lucreaza in deplasare, acasa sau la biroul clientului.

Intreaga sa puterea este gazduita intr-un sasiu care cantareste doar 2,15 kg, fiind astfel suficient de portabil pentru a putea fi folosit oriunde va deplasati, fara a face compromisuri de performanta. Cu pana la 32 GB memorie DDR4 si pana la 1 SSD PCle de 1 TB, noul dispozitiv este o masina puternica de productivitate, pregatita pentru orice provocare.

De asemenea, ofera cea mai noua conectivitate, cu USB-C™ pentru transfer rapid de date de pana la 5 Gbps. Dual-band Wi-Fi 6 (802.11ax) mareste de pana la 3 ori viteza transferurilor de date si reduce latenta cu pana la 75% comparativ cu Wi-Fi 5 (802.11ac).

Designul sau subtire include un splendid display FHD de 15,6″ cu rame inguste si un raport ecran-sasiu de 81,61%. Acer Color Intelligence™ si Acer ExaColor™ functioneaza in tandem pentru a oferi imagini extrem de precise. Acer Color Intelligence ofera imagini vibrante si mai clare, cu o incarcare mai redusa a procesorului. Aceasta regleaza dinamic nivelul gamma si saturatia in timp real pentru a optimiza culoarea si luminozitatea ecranului.

Designul termic ofera mai multe moduri de racire, pentru a asigura o functionare optima si silentioasa a laptopurilor. Cu o singura atingere a comenzii rapide „Fn + F”, viteza ventilatorului poate fi alternata intre silentios, normal sau performant.

Acer Aspire 5 – Performante accesibile pentru multi-tasking

Cel mai nou Aspire 5 este echipat cu noile procesoare puternice AMD Ryzen 5000, grafica AMD Radeon™ RX 6401, memorie de 24 GB si pana la 1 SSD M.2 PCIe NVMe de 1 TB si/sau un HDD de 2 TB. Bloggerii amatori, fotografii si studentii care au nevoie de un dispozitiv accesibil si puternic, vor descoperi ca noul Aspire 5 este exact ceea ce le trebuie.

Cu o grosime de doar 17,95 mm si carcasa superioara din aluminiu sablat, notebook-ul are un aspect elegant, potrivit in orice context. Designul sau cu rame inguste ofera un afisaj FHD IPS de 15,6″ care include si tehnologiile Acer BlueLightShield™ pentru a reduce emisia de lumina albastra, potential daunatoare ochilor.

La fel ca Aspire 7, acesta ofera cea mai recenta conectivitate cu USB-C™ pentru transfer de date ultrarapid, dual-band Wi-Fi 6 (802.11ax) si un design termic cu multiple moduri de racire.

Preturi si disponibilitate

Noul Acer Nitro 5 de 15” (AN515-45) va fi disponibil in EMEA [pornind de la o configuratie cu AMD Ryzen 7, NVIDIA GeForce RTX 3060 si SSD 512 GB] din luna februarie, la preturi incepand de la 1,299 euro.

Noul Nitro 5 de 17” (AN517-41) va fi disponibil in EMEA [pornind de la o configuratie cu AMD Ryzen 7, NVIDIA GeForce RTX 3060 si SSD 512 GB] din luna februarie, la preturi incepand de la 1,299 euro.

Acer Aspire 7 (A715-42G) va fi disponibil in EMEA din februarie, la preturi incepand de la 899 euro.

Acer Aspire 5 (A515-45) va fi disponibil in EMEA din februarie, la preturi incepand de la 699 euro.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2020 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *