Acer anunta disponibilitatea noilor dispozitive din gama ConceptD

Acer anunta disponibilitatea in magazinele partenerilor din Romania a gamei de dispozitive ConceptD special concepute pentru creatorii de continut. Noua suita cuprinde gama de notebook-uri ConceptD 3 si ConceptD 7, inclusiv notebook-urile convertibile ConceptD 3 Ezel si Ezel Pro, pentru creatorii aflati mereu in miscare si monitorul ConceptD CM2 cu diagonala de 24”, pentru profesionistii in grafica.

Seria ConceptD include o varietate de dispozitive care se potrivesc nevoilor creative ale profesionistilor din intreaga lume, de la studenti in design si pasionati de YouTube, la designeri CAD, editori video, ilustratori si animatori grafici.

ConceptD 3 – Libertatea de a crea

 
Laptopurile performante din seria ConceptD 3 au un design elegant, atemporal si permit munca si creativitatea mobila. Cu o durata de viata a bateriei de pana la 20 de ore, noile dispozitive ofera creatorilor flexibilitatea de a edita si de a-si prezenta lucrarile oriunde s-ar afla. Modelele disponibile in Romania sunt echipate cu procesoare Intel Core pana la i7-10750H, grafica NVIDIA Quadro T1000 sau GeForce GTX 1650/1650Ti, memorie RAM pana la 16GB si stocare pe un SSD cu capacitate de pana la 1TB. Special create pentru a gestiona cu usurinta toate proiectele 2D sau 3D si pentru a oferi o acuratete incredibila a culorilor, laptopurile ConceptD 3 au ecrane FHD de 15,6” cu validare PANTONE.

Laptopurile ConceptD 3 pot fi achizitionate de aici: https://bit.ly/3avob3v

ConceptD 7 – Performanta de randare si editare video pana la 6K RED

Echipate cu un procesor Intel Core i7 din a 10-a generatie pentru performante premium si grafica NVIDIA GeForce RTX™ 2080 SUPER sau NVIDIA Quadro RTX 5000, noile laptopuri ConceptD 7 disponibile in Romania permit creatorilor de continut sa accelereze editarea video pana la 6K RED in timp real si ofera performante superioare de randare. Ecranul de 15,6” 4K UHD, validat PANTONE, a fost proiectat special pentru creatorii de continut oferind o gama larga de culori de 100% din spatiul de culoare Adobe RGB si o precizie de culoare Delta E <2 remarcabila.

Porturile includ Thunderbolt™ 3 si MiniDP pentru conectarea a pana la trei ecrane externe si caracteristici Killer DoubleShot™ Pro pentru o conexiune WiFi puternica si stabila.

Laptopurile ConceptD 7 pot fi achizitionate de aici: https://bit.ly/2MscrH2

 

ConceptD 3 Ezel si Ezel Pro – Pregateste-te sa fii impresionat!

 

Creativitatea te poate gasi oriunde, iar ConceptD iti este alaturi oricand e nevoie. ConceptD 3 Ezel Pro este suita de instrumente versatile si creative conceputa pentru creatorii aflati in deplasare si care ofera o autonomie a bateriei de pana la 18 ore. Complet convertibil, usor si performant, acesta este dotat cu un afisaj tactil FHD de 15,6” cu validare PANTONE care are propriul stylus andocabil pentru a te bucura de un nou nivel al procesului de creatie, oriunde vrei sa mergi.

Modelele ConceptD 3 Ezel disponibile in Romania sunt echipate cu procesoare Intel Core pana la i7-10750H si grafica pana la NVIDIA GeForce GTX1650, iar modelele din seria ConceptD Ezel Pro sunt echipate cu procesoare grafice NVIDIA Quadro T1000. Acest lucru inseamna ca notebook-urile sunt suficient de puternice pentru a gestiona nu numai desenele sau schitele, ci si animatia sau modelarea 3D – totul la un nivel de zgomot de sub 40dBA.

Cu ecranele IPS FHD de 14” validate PANTONE care acopera 100% din gama de culori sRGB si cu acuratete a culorilor la nivel Delta E <2, precizia creativa este imbunatatita atunci cand lucrezi pe un dispozitiv cu o fidelitate nemaiintalnita a culorilor.

Balamaua inovatoare Acer Ezel ofera versatilitate si eleganta, precum si posibilitatea de a comuta intre sase moduri de utilizare, cum ar fi modul stand pentru desen sau modul de afisare pentru prezentari. Alte moduri de utilizare includ un mod reglabil “float”, modul laptop traditional, modul tableta si modul de partajare.

Laptopurile ConceptD 3 Ezel si Ezel Pro pot fi achizitionate de aici: https://bit.ly/2LiGeSa

Monitor ConceptD pentru design profesionist

 

Creatorii de continut au nevoie de o acuratete a culorilor mai mare decat ceea ce monitoarele clasice pot oferi, de aceea Acer a creat monitoarele din seria ConceptD. Dispunand de o precizie de culoare remarcabila Delta E <1 si un finisaj modern, monitorul CM2241W disponibil in Romania are o diagonala de 24” si design ZeroFrame.

Design-ul si claritatea vizuala merg mana in mana cu o rata de refresh de pana la 75 Hz si timp de raspuns VRB de 1 ms, pentru a oferi elemente vizuale mai clare, mai putine suprapuneri de cadre si mai multe unghiuri de vizualizare, pentru experiente de creatie impresionante.

Seria ConceptD CM2 vine cu ErgoStand, un suport ergonomic care poate fi inclinat, rotit, pivotat si care permite ajustarea inaltimii monitorului cu usurinta, pentru a descoperi pozitia potrivita in orice context. In plus, designul cu eliberare rapida iti permite sa separi monitorul de suportul sau si sa il montezi pe un suport de perete VESA, in functie de situatie.

Monitorul ConceptD CM2241W poate fi achizitionat de aici: https://bit.ly/3tpAwPk

Preturi si disponibilitate

Laptopurile ConceptD 3 sunt disponibile in Romania in 5 configuratii, la preturi de la 7.199 lei.

Laptopurile ConceptD 3 Ezel sunt disponibile in Romania in 2 configuratii, la preturi de la 7.999 lei.

Laptopurile ConceptD 3 Ezel Pro sunt disponibile in Romania in 3 configuratii, la preturi de la 8.799 lei.

Laptopurile ConceptD 7 sunt disponibile in Romania in 2 configuratii, la preturi de la 13.499 lei.

Monitorul ConceptD CM2241W este disponibil in Romnania la pretul de 2.249 lei.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de model. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat retailer Acer prin www.acer.com

Despre Acer

Fondata in anul 1976, Acer este una dintre companiile de top la nivel mondial in domeniul tehnologiei informatiei si este prezenta in peste 160 de tari. Pentru viitor, Acer este dedicata in a crea o lume unde componentele hardware, software si serviciile se vor contopi pentru a deschide noi posibilitati pentru consumatori si afaceri. De la tehnologiile orientate catre servicii, la Internetul Lucrurilor, la gaming si realitate virtuala, cei peste 7,000 de angajati ai Acer sunt dedicati cercetarii, design-ului, marketing-ului, vanzarilor si sustinerii produselor si solutiilor care rup barierele dintre tehnologie si oameni.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.acer.com.

© 2021 Acer Inc. Toate drepturile rezervate. Acer si sigla Acer sunt marci inregistrate ale Acer Inc. Celelalte marci comerciale si marci inregistrate sunt folosite cu acordul proprietarilor. Toate ofertele pot fi modificate fara notificare si pot varia in diverse canalele de distributie. Preturile listate sunt preturile de retail recomandate de producator, dar pot varia de la o zona la alta. Pot fi adaugate taxe suplimentare la vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *