Allbook J este cel mai nou model de laptop din portofoliul Allview, ce facilitează productivitatea, conectivitatea, multitasking-ul și portabilitatea.

Allview anunță extinderea portofoliului de laptopuri și lansarea celui mai recent model, Allbook J, dotat cu procesor Intel® J4125 Quad-Core cu frecvență standard de 2.0 GHz, ce oferă echilibrul perfect între performanță, experiență fluidă în multitasking și consum redus de energie. Cu o memorie RAM de 8 GB DDR 4, un spațiu de stocare SSD de 256 GB, display de 15.6” IPS FHD și o greutate de doar 1.85 kg, acesta reprezintă soluția ideală pentru utilizare portabilă.

Allview lanseaza un nou laptop, Allbook J

Plus de putere pentru mai multă productivitate

La interior, Allbook J este echipat cu procesor Intel® J4125 Quad-Core 2.0 GHz, prevăzut cu 4 thread-uri și frecvență burst până la 2.7GHz, pentru a susține activitățile de multitasking ale utilizatorului, a asigura un plus de performanță și un consum redus de energie.

Performanța este de asemenea susținută de cei 8GB RAM DDR4 și stocarea de tip SSD M2 de 256GB. Această configurație asigură viteze foarte bune de scriere / citire, precum și gestionarea excelentă a activităților multitasking.

Allbook J - 3

Adresându-se unui spectru larg de utilizatori cu niveluri diferite de experienţă, dar și pentru o configurare cât mai ușoară, Allbook J este disponibil cu SO Ubuntu®, oferind libertate, stabilitate, rapiditate și eficiență.

Sistem de ventilație performant și silențios

Sistemul de răcire activ cu heatpipe-urile dispuse asimetric permit maximizarea eficienței de ventilare, gestionând într-un mod inteligent temperatura sistemului. Astfel, utilizatorii beneficiază pe deplin de performanța noului Allbook J, ce își păstrează temperatura optimă.

Allbook J - 2

Portabilitate într-un design elegant

Cu o greutate de doar 1.85 kg, Allbook J este portabil și ușor, iar finisajul în culoarea gri îi conferă un aspect elegant și modern.

Display-ul generos de 15,6” IPS FHD redă imaginile în culori realiste, pentru o experiență de vizionare cât mai confortabilă.

Allbook J - 1

Comunicare rapidă și conectivitate extinsă

Cu Allbook J, utilizatorii beneficiază de o gamă completă de opțiuni de conectivitate. Modulul Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac asigură conexiuni rapide și stabile, iar pentru apeluri video device-ul include o cameră și microfoane digitale MEMS.

La nivel de conectică, Allbook J dispune de port USB-C pentru transfer rapid de date, dar și de numeroase alte porturi pentru și mai multă flexibilitate: USB 3.0, USB 2.0, mini HDMI, un cititor de carduri micro SD, mufă pentru căști și port de rețea RJ45-LAN.

Preț

Allbook J este disponibil la prețul recomandat de 2299 lei, iar la achiziția produsului în perioada imediat următoare, clienții beneficiază de un discount de 400 lei. Mai multe informații despre Allbook J găsiți pe https://www.allview.ro/allbookj/

Despre Allview

Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri și tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, în anul 2011, primul smartphone sub brand românesc, iar în 2013 primul smartphone single SIM din portofoliu. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluție complexă de automatizare și monitorizare a locuinței. În 2017 Allview a dezvoltat primul smartphone cu asistent vocal în limba română – AVI, iar la finalul lui 2018 a fost semnat contractul cu Google™ pentru comercializarea Smart TV-urilor cu Android TV™ și Google Assistant™ integrat. Brandul Allview este prezent pe piața IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Republica Cehă, Malta, Grecia, Lituania, Letonia și Estonia. Viziunea Allview este de a oferi tehnologii avansate și accesibile, sub un brand românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *