Cu noul buton ViewBoard Cast, ViewSonic ofera posibilitatea partajarii wireless in timp real printr-o singura apasare

Spatii de lucru deosebit de eficiente, fara bataia de cap aferenta configurarii si conectarii

Bucuresti, Romania (3 martie 2021) – ViewSonic Corp., lider global pe piata solutiilor de afisare, a lansat butonul ViewBoard Cast – un nou accesoriu pentru solutia de afisare wireless a prezentarilor (Wireless Presentation Display – WPD), oferind in acest fel o metoda mai intuitiva de partajare rapida a continutului, printr-o singura apasare. Acesta elimina bataia de cap aferenta configurarii si realizarii conexiunilor wireless, contribuind la crearea unor spatii de lucru deosebit de eficiente si de sigure, potrivite pentru sedinte si colaborare.

“Pentru a veni in intampinarea cererii in crestere de spatii de lucru digitale mai interactive si destinate colaborarii, ViewSonic s-a dedicat crearii de solutii care sa le permita utilizatorilor sa lucreze, sa partajeze date si sa colaboreze intr-un mediu fara intreruperi”, a spus Monica Sun, Presentation Group Director la ViewSonic, completand: “Continuam sa extindem solutia noastra WPD pentru colaborare prin instalari multi-ecran, care le permite participantilor sa partajeze si sa prezinte continut intr-o maniera cat mai usoara, amplificand puterea conceptului BYOD (Bring Your Own Device).”

Butonul ViewBoard Cast simplifica si eficientizeaza si mai mult colaborarea bazata pe instalari multi-ecran wireless. Dupa configurarea initiala, care consta in asocierea Butonului cu solutiile interactive de afisare sau ecranele ViewSonic, utilizatorii nu mai trebuie decat sa conecteze Butonul la un laptop, iar apoi sa apese pe el pentru a partaja ecranul in numai cateva secunde. Totodata, trebuie precizat ca dispozitivul este compatibil cu mai multe sisteme de operare, printre care Windows, Mac si Chrome OS, ceea ce il recomanda pentru sedintele de grup cu mai multi prezentatori. Exista doua tipuri de butoane ViewBoard Cast, care asigura suport HDMI si respectiv USB-C. Ambele sunt alimentate cu energie direct de catre laptop, neavand astfel nevoie de baterie.

Solutia ViewBoard Cast asigura eficienta si productivitate colaborarii de grup. De exemplu, intr-o sala mare pentru sedinte, echipata cu un ecran principal pentru prezentator si ecrane separate de dimensiuni mari pentru diferite grupuri de utilizatori, prezentatorul are posibilitatea de a sincroniza continutul de pe ecranul sau cu cel afisat pe celelalte ecrane, iar astfel toata lumea poate vedea clar aceeasi informatie. In acelasi timp, participantii pot partaja pe ecranele de mari dimensiuni continutul de pe propriile dispozitive, precum laptopuri si smartphone-uri, pentru a-si introduce in acest fel propriile idei in discutiile de grup.

Avand in vedere si aspectul de securitate, Butonul ViewBoard Cast adopta un design independent de aplicatii software, care elimina orice riscuri potentiale de securitate si confidentialitate, prin evitarea unei conexiuni la retea si necesitatii unei instalari de software suplimentar. In acest fel, utilizatorii au garantia ca toate datele sunt transmise in cadrul unui mediu izolat. Solutia de criptare Wi-Fi si protocolul de autentificare WPA2 au, la randul lor, rolul de a proteja proprietatea intelectuala a companiei impotriva manipularii si publicarii neautorizate.

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, ce activeaza in peste 100 tari. Folosindu-se de spiritul sau inovator si de viziunea sa, ViewSonic creeaza hardware si solutii software complexe, printre care monitoare, video-proiectoare, sisteme de afisare publica digitala, solutii de afisare interactive ViewBoard si ecosistemul software myViewBoard. Cu peste 30 ani de experienta pe piata solutiilor de afisare, ViewSonic s-a impus prin furnizarea de solutii fiabile pentru educatie, intreprinderi, consumatori si profesionisti si prin sustinerea utilizatorilor sa “Observe Diferenta. – See the diference.” Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati www.viewsonic.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *