Huawei lansează periuța de dinți cu autonomie de 3 luni și încărcare wireless

Periuța de dinți Lebooo Smart Sonic are 36 de programe de curățare

București, 29 martie 2021 – Huawei Consumer Business Group România anunță lansarea periuței de dinți electrice Lebooo Smart Sonic în România, dezvoltată de HUAWEI HiLink în parteneriat cu Lebooo Electronic Technology. Periuța îmbină tehnologii avansate IoT și big data, permițându-i utilizatorului să controleze precis, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, curățarea întregii suprafețe a danturii, cât și intensitatea folosită. Prețul recomandat de vânzare al periuței este de 399 lei și este disponibilă în rețelele partenerilor Huawei.

 

Noua periuță electrică poate fi încărcată rapid, wireless, și este prevăzută cu o baterie de 2500 mAh ce îi asigură o autonomie de aproximativ 3 luni în condiții de utilizare normală cu două periaje zilnice. Astfel, periuța funcționează perfect dacă este încărcată de 4 ori pe an, timp de 8 ore. Prin intermediul aplicației HUAWEI AI Life, periuța ghidează și supraveghează spălarea zilnică a dinților, ajută la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților și conține 36 de moduri de curățare, pentru a mulțumi și cei mai exigenți utilizatori.

 

„Prin lansarea periuței de dinți electrice Lebooo Smart Sonic în România, adăugăm o nouă piesă în ecosistemul Huawei. Prin intermediul interfeței HiLink, care a stat și la baza dezvoltării acestei periuțe, ne dorim să conectăm cât mai multe produse pentru o gestionare personalizată, dar și eficientă a stilului de viață propriu fiecăruia.”, declară Wang Wei, Country Manager, Huawei Consumer Business Group România. „Ne bucurăm să venim cu un nou produs pe piața din România, care va ajuta consumatorii să aibă parte de o curățare inteligentă pentru dinți albi și strălucitori.”, continuă acesta.

 

Periuța folosește interfața HUAWEI HiLink pentru conectarea prin bluetooth la HUAWEI AI Life APP, prin intermediul căreia utilizatorii pot simți pe deplin confortul oferit de era IoT. Aceștia primesc feedback în timp real privind perierea dinților și planuri personalizate de curățare care răspund științific diferitelor cerințe și oferă o experiență inteligentă de periere a dinților.

HUAWEI HiLink Smart, 36 de moduri de curățare, nucleu puternic, autonomie impresionantă

 

Smart Internet HUAWEI AI Life APP vizualizează, pe smartphone sau tabletă, 6 zone și 16 suprafețe din cavitatea bucală, efectuează monitorizare în timp real și corectează gesturile de periere, ajutând la formarea unei rutine sănătoase de spălare a dinților. Sistemul de punctare inteligent realizează un raport de date privind perierea dinților în timp real, în vreme ce 60 de elemente de date stocate offline și actualizate în buclă îi ajută pe utilizatori să înțeleagă starea cavității bucale. În plus, monitorizarea presiunii surprinde orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului dentar și a gingiei.

Noua periuță vine cu 36 de moduri de curățare, cinci dintre acestea fiind curățare, albire, dinți sensibili, îngrijire și personalizare. În primele patru moduri, utilizatorii pot alege din aplicație niveluri diferite de duritate, de la 1 la 4; în modul personalizare, aceștia pot activa din aplicație 20 de planuri de curățare a dinților, pentru a satisface nevoi orale diferite, cum ar fi modul pentru copii, femei însărcinate sau pentru curățarea de dimineață, etc. În timp ce fiecare alegere aduce o experiență nouă, nucleul magnetic cu suspensie patentat de Lebooo cu vibrații de înaltă frecvență de 38.000 mișcări pe minut oferă o forță impresionantă pentru curățarea dinților, spălând fiecare zonă din cavitatea bucală și spațiile dintre dinți cu o eficiență ridicată.

 

Periuța vine cu 3 capete standard premium, iar perii acestora previn reproducerea bacteriilor. Designul secțiunii triunghiulare se potrivește perfect cu forma dinților, îmbunătățește frecarea și curăță profund dinții din diferite unghiuri. În plus, periuța de dinți Lebooo Smart Sonic are o textură mată cu luciu sidefat. Corpul integrat este flexibil și neted, iar designul unduit de pe spate este rezistent la alunecare. Noua periuță vine în două culori: cool black și crystal diamond white. Designul acesteia nu permite stropirea în momentul pornirii, iar rezistența la apă conform standardului IPX7 protejează întreaga periuță împotriva picăturilor de apă.

Despre Lebooo Electronic Technology Co., Ltd.

Lebooo Electronic Technology Co., Ltd. deține o tehnologie de cercetare și dezvoltare, fiind lider în industrie în materie de periuțe de dinți electrice sonice. Periuța de dinți personalizată a fost concepută pentru a satisface diferite cerințe orale, fiind suportată și activată de HUAWEI HiLink.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 33 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

 

Pentru mai multe informații, vizitați: http://consumer.huawei.com/ro

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiMobilero

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *