Samsung prezintă elemente unice de design în ediție limitată în cadrul evenimentului Bespoke Home

Colaborările cu artiștii Thibaud Hérem și Andy Rementer și brandul de lifestyle HAY pentru gama de frigidere Bespoke se traduc prin design-uri inedite pentru electrocasnice

București, România – 11 mai 2021 – Samsung Electronics a anunțat astăzi noi modele Bespoke în ediție limitată în cadrul evenimentului Bespoke Home 2021 pentru a inspira consumatorii să își creeze casa cu un design inedit. Samsung a colaborat cu artiștii Thibaud Hérem și Andy Rementer, precum și cu brandul danez HAY, pentru a oferi modele de frigidere Bespoke în ediție limitată.

Aceste colaborări reflectă angajamentul Samsung de a redefini ceea ce numim „produse albe” prin depășirea limitelor de design în ceea ce privește electrocasnicele.

Bespoke × Hay

Poziționarea Samsung ca brand de lifestyle crește pe piețele globale și suntem gata să demonstrăm leadership-ul în design, prezentând posibilitățile nelimitate ale Bespoke Home. Vrem să folosim produsele noastre pentru a transforma aparatele electrocasnice în elemente unice, care să le permită consumatorilor să aibă piese de artă în propria casă”, a declarat Harry Choi, Head of Design Team, Digital Appliances, Samsung Electronics.

Un produs electrocasnic unic ca o operă de artă

 

Thibaud Hérem

Thibaud Hérem este un ilustrator francez care pictează clădiri și arhitectură cu detalii incredibile desenate manual.

Trei desene semnificative pentru opera lui Hérem au fost folosite pentru părțile exterioare ale frigiderelor, ca parte din această colaborare. Acestea sunt Chateau de Fontainebleau; pentru contribuțiile sale la arta și cultura franceză, clădirile zgarie-nori Skyline din orașul Londra; pe care le-a desenat pentru a comemora 150 de ani ai metroului londonez și catedrala Notre Dame din Paris; care este cunoscută pentru arhitectura sa incredibilă care a rezistat veacurilor.

Bespoke × Andy Rementer

Modele de design Bespoke ale lui Hérem sunt deja vândute în Coreea, proiectul Fontainebleau urmând să fie lansat în ediție limitată în Franța, Italia și Polonia prin samsung.com.

Andy Rementer

Andy Rementer este un artist pop din Statele Unite ale Americii, de recunoscut datorită design-urilor sale colorate, luminoase, pe care le-a făcut de-a lungul vremii pentru brand-uri internaționale.

Rementer a creat trei modele pentru gama Bespoke – prima piesă, numită „Together”, evidențiază diversitatea, comunicarea multi-etnică și pacea. Al doilea design, numit „City”, prezintă o scenă a unui oraș plin de viață, plin de mișcare și vitalitate. Al treilea design este din colecția sa „Portraits” și reprezintă gândurile pe care oamenii le au despre mâncare și băutură. Prezintă expresia unei persoane care se bucură de o băutură.

Modelul Bespoke „Together” va fi disponibil în SUA pe samsung.com.

Bespoke × Thibaud Herem

HAY x Samsung

Înființat de directorii creativi omonimi Mette și Rolf Hay, HAY este un brand de lifestyle danez care lucrează cu cei mai buni designeri ai generației lor din întreaga lume. În această colaborare, HAY a creat cinci culori noi exclusiv pentru frigiderele Bespoke, inspirate din natură și ingrediente alimentare naturale. Culorile personalizate sunt Cream, Squama, Dusty Blueberry, Artichoke și Cabbage.

Pentru mai multe informații despre gama Bespoke, accesați samsung.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *