Legrand lansează pe plan local noua gamă de blocuri multipriză

București, 20 iulie 2021 – Compania Legrand lansează pe piața din România noua gamă de blocuri multipriză concepută pentru a simplifica modurile de utilizare și pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor care își doresc spații cât mai organizate, atât prin produsele dedicate, cât și prin cele universale. Acestea oferă mai multă predictibilitate pentru fiecare spațiu și asigură organizarea optimă pentru toate ipostazele care necesită conectare simplă și eficientă.

Produsele din noua gamă reprezintă o soluție inovatoare în ceea ce privește organizarea, siguranța pe care o oferă și aspectul unic, prin care se diferențiază de restul produselor de acest tip.
Noile blocuri multipriză se remarcă printr-un design exclusiv, integrat în mod ideal în spațiile de lucru. Premiat de către IF Design Award 2021, blocul multipriză pentru zona multimedia a fost recunoscut pentru aspectul său plăcut, funcțiile pe care le oferă și modul simplu de utilizare pentru client.

Una dintre noutățile pe care le aduce gama de blocuri multipriză constă în produsele sale dedicate. Acestea sunt concepute pentru a ușura viața utilizatorilor și pentru a eficientiza timpul și spațiul de lucru al acestora. Indiferent de încăpere, fie că vorbim despre bucătărie, dormitor sau zona de living și sufragerie, blocurile multipriză din noua gamă reprezintă o soluție unică pentru conectarea mai multor dispozitive și pentru organizarea spațiilor de lucru.

Pe lângă aspectul plăcut, prizele plate și conectarea mai multor dispozitive mobile, noile blocuri multipriză oferă siguranță și reprezintă o alegere perfectă în acest sens. Funcția precum protecția la supratensiune, indicarea sarcinii și un disjunctor de siguranță integrat garantează liniștea indiferent de modul de utilizare.

Noile produse din gama de blocuri multipriză vin în ajutorul utilizatorilor care derulează mai multe activități în același timp, reprezentând o soluție simplă și eficientă pentru organizare, siguranță și design integrat în spațiile de lucru.”, a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

 Despre Legrand

Legrand este specialistul global în infrastructuri electrice și digitale. Soluțiile sale complete pentru toate tipurile de clădiri – rezidențiale, comerciale, de birouri, învățământ, centre de date, spitale și alte centre de sănătate, hoteluri și construcții industriale, îl fac un etalon în domeniu pentru utilizatorii din întreaga lume.

Bazându-se pe un program în care sunt implicați toți angajații şi partenerii cheie, strategia Legrand pentru o creştere sustenabilă include lansarea constantă de produse și servicii de înaltă tehnologie adaptate la nevoile și cerințele pieței.

Legrand a raportat vânzări de aproximativ 6,1 miliarde de euro în 2020. Compania este listată la Euronext Paris și este o componentă notabilă a indicilor bursieri CAC 40 (cod ISIN FR0010307819).

În România și Republica Moldova, Grupul Legrand este prezent de peste 20 de ani şi comercializează, prin intermediul distribuitorilor săi, cele mai variate și inovatoare produse din domeniul electric sub umbrela a 15 mărci de top, dintre care cele mai reprezentative sunt: Legrand, BTicino, Zucchini, Cablofil, Netatmo.

www.legrand.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *