5 moduri prin care experiența software Motorola poate fi optimizată pe Android

20 iulie, 2021 – Motorola vrea să ofere utilizatorilor cele mai bune experiențe software posibile, iar acest angajament este demonstrat prin parteneriatul strâns pe care brandul îl are cu Android și prin integrarea fermă a aplicațiilor și a serviciilor Google pe telefoanele Motorola. În loc să dubleze opțiunile care pot fi realizate cu ajutorul Android ™, Motorola construiește noi modalități de a îmbunătăți experiența mobilă, atât pe gama de telefoane moto e, cât și pe cea premium prin motorola razr.

Screenshot 2021-07-21 093934

Iată care sunt cele 5 modalități prin care utilizatorii își pot optimiza experiența software Motorola pe Android:

  1. Switching made simple: Google a simplificat trecerea de la iOS la Android. Prin efectuarea unui backup al conținutului în Google Drive, utilizatorii Android și iOS pot transfera rapid date pe un dispozitiv nou. Motorola și Google au colaborat pentru a dezvolta noi configurări ale dispozitivelor recent lansate, precum: moto g¹⁰⁰, moto g⁵⁰, moto g³⁰ și moto g¹⁰. Noua experiență este mai rapidă și mai ușor de utilizat, permițând clienților Motorola să transfere direct date de pe dispozitivele vechi printr-un un cablu USB, evitând astfel necesitatea back-up-urilor lente din cloud. Noua experiență permite transferul unei game mult mai largi de date atât de pe dispozitivele Android, cât și de pe cele iOS, ceea ce înseamnă că utilizatorii își vor păstra mereu conținutul valoros.

Screenshot 2021-07-21 093918

  1. Customisations:Software-ul Google și Motorola facilitează personalizarea experienței pe smartphone. De la schimbarea imaginilor de fundal și crearea widgeturilor, la personalizarea notificărilor, experiența software Android devine mult mai personală. Iar prin My UX, Motorola permite o experiență de utilizare mai intuitivă, astfel încât aceasta să funcționeze la standarde ridicate. Fie că este vorba despre gestul simplu prin care este pornită lanterna sau despre  deschiderea camerei doar cu o răsucire a încheieturii, cu ajutorul Moto Actions, totul face parte din experiența autentică oferită de Motorola. Mai nou, la toate acestea s-a adăugat și un Wallpaper Hub interactiv, recent introdus și creat pentru a oferi utilizatorilor moduri diferite de a-și crea propriul wallpaper. *
  1. Voice Assistance: Doar folosind vocea, Asistentului Google poate fi solicitat pentru orice, de la apelarea unui prieten, până la deschiderea aplicațiilor preferate. Pe anumite dispozitive Motorola există un buton dedicat care facilitează activarea Asistentului Google ori de câte ori este nevoie.
  1. Video Calling: Anul acesta, în contextul pandemiei, mulți dintre utilizatori s-au bazat pe aplicația de apeluri video, Google Duo, pentru a comunica mai ușor cu persoanele dragi, indiferent unde s-ar afla acestea. Acum, prin platforma Ready For, Motorola a făcut un pas înainte, astfel încât utilizatorii să simtă că se află în același loc cu cei cu care interacționează online. Cu Ready For, aceștia au opțiunea de a alege între obiectivul principal de 64 MP care ajută fiecare cadru să pară cât mai clar sau obiectivul ultra-wide de 16 MP care permite captarea cât mai multor oameni într-un singur cadru pentru un apel video de grup. În plus, utilizatorii pot fi siguri că sunt mereu în focus prin urmărirea avansată a subiectului Ready For.

Motorola a declarat: „Software-ul Motorola și Google funcționează perfect împreună cu scopul de a crea o experiență optimă pentru consumatori pe dispozitivele noastre. Acum când apelurile video au devenit mai populare ca oricând, funcția de apelare video, Google Duo, a permis o experiență mai captivantă și mai realistă în conversațiile cu cei dragi, în special prin adăugarea Ready For în portofoliul Motorola ”.

  1. Security: Opțiunile Android și măsurile de confidențialitate îi determină pe utilizatori să fie mai responsabili în ceea ce privește facilitarea accesului la locații sau alte permisiuni de acces la anumite date din fiecare smartphone. Prin adăugarea scannerului de amprente și a Face ID-ului, funcționalități ce pot fi găsite pe mai multe dispozitive Android și Motorola, utilizatorii pot fi liniștiți în legătură cu protecția conținutului confidențial. Așadar, Motorola, a dorit să ducă măsurile de securitate la nivelul următor prin crearea Thinkshield for Mobile, o opțiune care conferă securitate în mediul de business, productivitate și servicii profesionale.

Pentru a afla mai multe despre gama Motorola care oferă această optimizare software, vă rugăm să vizitați site-ul web: https://www.motorola.com https://www.motorola.com dar și pagina de FacebookInstagram și YouTube.

Declinări legale

Anumite caracteristici, funcționalitate și specificații ale produsului pot depinde de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare prealabilă. MOTOROLA, Logo M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale ale Motorola Trademark Holdings, LLC. Google și Android sunt mărci comerciale ale Google LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. © 2021 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

* Interactive Wallpaper Hub este disponibil pe anumite dispozitive Motorola

¹Poate recunoaște până la 3 fețe / persoane în același cadru

Despre Motorola

Motorola Mobility LLC a fost achiziționată de Lenovo Group Holdings în 2015. Motorola Mobility este o filială deținută în totalitate de Lenovo și este responsabilă pentru proiectarea și fabricarea tuturor telefoanelor mobile marca Motorola și Motorola.

Despre Lenovo

Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) este o companie Fortune Global 500 de 45 miliarde USD și un lider tehnologic global în conducerea transformării inteligente prin dispozitive inteligente și infrastructură care creează cea mai bună experiență pentru utilizator. Lenovo produce unul dintre cele mai largi portofolii de produse conectate din lume, inclusiv smartphone-uri (Motorola), tablete, PC-uri (ThinkPad, Yoga, Lenovo Legion) și stații de lucru, precum și dispozitive AR / VR și soluții inteligente de acasă / birou. Soluțiile Lenovo pentru centre de date (ThinkSystem, ThinkAgile) creează capacitatea și puterea de calcul pentru conexiunile care schimbă afacerea și societatea. Lenovo lucrează pentru a inspira diferența în toată lumea și pentru a construi un viitor mai inteligent în care toată lumea prosperă. Urmăriți-ne pe LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Weibo, citiți despre ultimele știri prin Storyhub sau vizitați site-ul nostru la http: // www. lenovo.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *