Axis Communications anunta lansarea camerei PTZ AXIS Q6078-E cu zoom optic 20x

Axis Communications, lider global in echipamente video de retea, anunta lansarea camerei PTZ AXIS Q6078-E, care ofera o rezolutie UHD 4K cu zoom de 20x, pentru o calitate video exceptionala. Modelul ofera imagini de ansamblu si detalii de calitate, in culori vii si clare.

IMAGINE

AXIS Q6078-E vine insotita de aplicatia Autotracking 2 prevazuta cu functie de selectare prin click si urmarire, precum si un dispozitiv de orientare cu suprapuneri dinamice ale imaginilor, pentru urmarirea activa a obiectelor si orientarea rapida in spatiu. Camera integreaza caracteristici de securitate cibernetica, precum firmware semnat si functie de boot securizat care garanteaza autenticitatea firmware-ului. In plus, cipul Trusted Platform Module (TPM) cu certificare FIPS 140-2 de nivelul 2 asigura stocarea in siguranta a tuturor certificatelor si cheilor criptografice astfel incat acestea sa ramana in siguranta chiar si in eventualitatea unei brese de securitate.

Caracteristicile principale includ: 

  • Rezolutie UHD 4K cu zoom optic de 20x;
  • Imagini exceptionale si foarte detaliate;
  • AXIS Object Analytics;
  • Tehnologie Zipstream cu suport pentru H.264/H.265;
  • Caracteristici de securitate cibernetica integrate.

Camera dedicata supravegherii la exterior beneficiaza de certificatele IP66/67, NEMA 4X si IK10, fiind astfel rezistenta la praf, ploaie, zapada si impact. In plus, gratie tehnologiei Arctic Temperature Control, poate functiona la temperaturi cuprinse intre -40°C si 50°C.

Despre Axis Communications

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente si mai sigure, prin crearea de solutii inovative, care ajuta la imbunatatirea securitatii si ofera noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de retea, Axis ofera produse si servicii de supraveghere si analiza video, control acces si sisteme audio complete. Axis are peste 3.000 de angajati in peste 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din intreaga lume pentru a oferi solutii. Fondata in 1984, Axis este o companie cu sediul in Suedia, listata la bursa NASDAQ Stockholm sub numele de AXIS. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *