OnePlus Nord 2 5G se lansează în România începând de la 1.999 lei

Noile limite ale telefonului excelent de zi cu zi 

22 iulie 2021: Astăzi, brandul global de tehnologie OnePlus a lansat OnePlus Nord 2 5G, cel mai nou membru al liniei de smartphone-uri mai accesibile a companiei, OnePlus Nord. Nord 2 oferă un upgrade consistent de la primul Nord, de la cameră și performanță la tehnologia de încărcare și design.

OnePlus Nord 2 oferă elemente hardware de tip flagship, precum o cameră triplă AI de 50 MP cu un senzor Sony IMX766 și stabilizare optică a imaginii (OIS), Warp Charge 65 și procesorul flagship MediaTek Dimensity 1200-AI, dar și software-ul OnePlus OxygenOS pentru o experiență rapidă și fluidă.

“Prin lansarea OnePlus Nord 2 5G ne întărim angajamentul de a oferi tehnologii extraordinare,” a declarat Pete Lau, fondatorul OnePlus. “Prin progresele tehnologice existente chiar și la nivelul smartphone-urilor din gama medie de preț, acum putem oferi experiențe premium pe dispozitive mai accesibile. Suntem încrezători că Nord 2 este un succesor demn al primului OnePlus Nord.”

Elemente esențiale de flagship

OnePlus Nord 2 5G integrează hardware-ul puternic al camerei cu îmbunătățiri software asistate de AI, datorită noului chipset MediaTek, pentru a oferi o experiență fotografică versatilă. Nord 2 aduce îmbunătățiri majore în fotografia de noapte prin stabilizarea optică (OIS) și senzorul principal de 50MP Sony IMX766, care este capabil să capteze cu 56% mai multă lumină decât senzorul Sony IMX586 de pe primul Nord. Cu Nightscape Ultra, o versiune îmbunătățită a modului Nightscape de la OnePlus, utilizatorii pot realiza fotografii mai bune și mai luminoase chiar și în condiții de iluminare scăzută, de 1 lux.

De asemenea, OnePlus Nord 2 5G are o cameră ultra-wide de 8MP cu un câmp vizual de 119,7 grade, împreună cu o cameră selfie de 32MP cu senzor Sony IMX615, aceasta fiind camera frontală cu cea mai mare rezoluție de pe un dispozitiv OnePlus. Noua funcție Group Shots 2.0 de pe camera frontală poate detecta până la cinci fețe simultan și optimizează aspecte precum tonul pielii și detaliile feței. În plus, Nord 2 este dotat cu AI Video Enhancement care îmbunătățește luminozitatea, culoarea și contrastul clipurilor video în timp real. Pentru fotografii, Nord 2 vine cu AI Photo Enhancement, o funcție care recunoaște până la 22 de scenarii de fotografie diferite și ajustează automat setările pentru rezultate mai bune.

La fel ca seria flagship OnePlus 9, Nord 2 are o baterie de 4500 mAh cu celule duble. Cu tehnologia de încărcare Warp Charge 65, se încarcă de la 0 la 100% în mai puțin de 35 de minute. În plus, Nord 2 adaptează procesul de încărcare pentru a reduce timpul petrecut de baterie la 100%, pentru a menține sănătatea bateriei în timpul încărcării peste noapte.

Rapid și fluid 

OnePlus Nord 2 5G este dotat cu procesorul MediaTek Dimensity 1200-AI. Construit pe procesul TSMC de 6nm, versiunea standard a Dimensity 1200 are o arhitectură ARM A78, oferind performanțe cu 65% mai bune ale procesorului (CPU) și cu 125% mai bune pentru GPU, în comparație cu performanțele lui OnePlus Nord, lansat în iulie 2020. OnePlus a lucrat îndeaproape cu MediaTek pentru a îmbunătăți caracteristicile de AI (inteligență artificială) ale procesorului. Pentru a evidenția noile capabilități AI ale chipset-ului, OnePlus și MediaTek au ales numele ”Dimensity 1200-AI”, diferit de versiunea standard Dimensity 1200.

Nord 2 vine cu un ecran AMOLED fluid de 6,43 inchi, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. Nord 2 oferă experiențe vizuale vii și dinamice cu ajutorul unor funcții noi, cum ar fi AI Color Boost și AI Resolution Boost, care îmbunătățesc rezoluția culorilor și fac upscale pentru aplicațiile populare.

Nord 2 rulează cu OxygenOS 11.3, cel mai rapid și mai responsiv software OnePlus. OxygenOS 11 prezintă îmbunătățiri semnificative, cum ar fi Dark Mode, Zen Mode, ajustări pentru utilizarea cu o singură mână, diverse opțiuni de Always On Display (AOD) personalizate și noua aplicație OnePlus Games.

Alte detalii despre Nord 2

OnePlus Nord 2 5G va fi disponibil în două culori în Europa, rezistente la amprente – Blue Haze și Gray Sierra.

Nord 2 are două sloturi pentru cartele SIM 5G și viteze de descărcare 5G de până la 2,95 Gbps, pentru internet mobil stabil și fiabil. Dispozitivul include, de asemenea, o pereche de difuzoare stereo pentru o experiență audio imersivă și Haptics 2.0 pentru un feedback tactil mai fin și mai sensibil.

OnePlus Nord 2 5G va beneficia de doi ani de actualizări majore pentru Android și trei ani de actualizări de securitate.

Preț și disponibilitate

OnePlus Nord 2 5G va fi disponibil pe site-ul OnePlus (http://onepl.us/romania) începând cu 28 iulie 2021 și la eMAG începând cu prima săptămână a lunii august.

RAM ROM Culori Preț Data vânzărilor
8 128 Blue Haze

Gray Sierra

1.999 lei 28 iulie 2021
12 256 Blue Haze

Gray Sierra

2.449 lei 28 iulie 2021

De asemenea, OnePlus organizează o sesiune de precomenzi pentru fanii care vor să achiziționeze OnePlus Nord 2 5G înaintea vânzărilor clasice. Precomenzile încep pe 22 iulie, ora 18:00 pe http://onepl.us/romania și se încheie în noaptea lui 27 iulie. Toți clienții care cumpără OnePlus Nord 2 5G pe oneplus.com în perioada de precomandă vor fi primii care vor primi dispozitivul cu livrare anticipată, începând cu 26 iulie. Avantajele suplimentare includ reduceri de 10% la husa și folia de ecran Nord 2 și reduceri de 50% pentru OnePlus Buds Z.

Despre OnePlus 

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *