OnePlus Nord 2 5G va fi disponibil în România de pe 28 iulie, pe onepl.us/romania și de pe 4 august, la eMAG

Începând de la doar 1.999 lei, este dotat cu funcții flagship de la seria OnePlus 9 – o cameră principală de 50MP, senzor Sony IMX 766, stabilizare optică, Warp Charge 65 și baterie

de 4500 mAh, precum și un chipset flagship de la MediaTek – Dimensity 1200-AI

 

București, România – 28 iulie 2021: OnePlus anunță astăzi starul vânzărilor clasice (open sales) în România pentru cel mai nou smartphone din linia de produse Nord – OnePlus Nord 2 5G. Disponibil în două culori spectaculoase – Blue Haze și Gray Sierra, care sunt rezistente la amprente, utilizatorii pot acum să comande dispozitivul de pe site-ul oficial al companiei: onepl.us/romania sau de la partenerul eMAG.

OnePlus Nord 2 5G este cel mai îndrăzneț pas al OnePlus în categoria segmentului mid-range, deoarece aduce performanțe fără compromisuri alimentate de AI, un sistem de cameră mai inteligent și elementele esențiale ale unui smartphone care îl fac comparabile cu flagship-urile. Este echipat cu mai multe funcții flagship, precum o cameră principală de 50MP, senzor Sony IMX 766, stabilizare optică a imaginii (OIS), Warp Charge 65 și baterie de 4500 mAh. De asemenea, vine cu un chipset flagship de la MediaTek – Dimensity 1200-AI, exclusiv pentru OnePlus, alimentat cu o serie de funcții bazate pe AI pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului, precum și cu software-ul OxygenOS care oferă utilizatorilor o experiență fluidă.

De asemenea, OnePlus Nord 2 5G are o cameră ultra-wide de 8MP cu un câmp vizual de 119,7 grade și o cameră selfie de 32MP cu senzor Sony IMX615. Aceasta este camera frontală cu cea mai mare rezoluție disponibilă pe un dispozitiv OnePlus. Smartphone-ul vine cu un display AMOLED fluid de 6,43 inci, cu o rată de reîmprospătare de 90 Hz. OxygenOS 11 prezintă îmbunătățiri semnificative, cum ar fi Dark Mode, Zen Mode, operabilitatea confortabilă cu o singură mână și diverse opțiuni de Always-On-Display (AOD). Dispozitivul mai include o pereche de difuzoare stereo pentru o experiență audio captivantă și Haptics 2.0, cu un feedback tactil îmbunătățit. În plus, OnePlus Nord 2 5G va primi doi ani de actualizări majore pentru Android și trei ani de actualizări de securitate.

Preț și disponibilitate

 

RAM ROM Culori Preț Disponibilitate Data vânzărilor 
8GB 128GB Blue Haze

Gray Sierra

1.999 lei România 28 iulie – onepl.us/romania;

4 august – eMAG

12GB 256GB Blue Haze

Gray Sierra

2.499 lei România 28 iulie – onepl.us/romania;

4 august – eMAG

 

În prezent, OnePlus dispune de un portofoliu diversificat de smartphone-uri în diferite segmente de preț, făcând experiența și calitatea OnePlus mai accesibile. Acest portofoliu extins de produse a ajutat OnePlus să devină brandul cu cea mai rapidă creștere din Europa în trimestrul al II-lea din 2021, înregistrând o creștere de peste 300% față de perioada similară a anului trecut, potrivit Counterpoint Research Market Monitor. Această creștere este datorată în mare parte rezultatelor seriei OnePlus 9, cel mai performant smartphone flagship OnePlus lansat anul acesta, precum și liniei de produse Nord mai accesibile, care a fost foarte bine primită de consumatorii din Europa. Astfel, OnePlus și-a asigurat locul în primele 5 branduri de smartphone-uri din Europa.

Despre OnePlus 

OnePlus este o companie globală de tehnologie mobilă care forțează conceptele convenționale de tehnologie. Creat în jurul mantrei „Never Settle”, OnePlus creează dispozitive proiectate într-un mod deosebit, cu o construcție premium și hardware performant. OnePlus prosperă prin cultivarea unor legături puternice și prin creșterea împreună cu comunitatea sa de utilizatori și fani.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OnePlus.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *