Aplicația Google Pay poate fi folosită pe telefoanele Samsung, precum și pe noul Galaxy Watch4

Google Pay poate fi folosit de luna aceasta pe telefoanele Samsung pentru a realiza plăți contactless, într-un mod simplu și sigur. Utilizatorii trebuie doar să descarce aplicația din Google Play și să o aibă la îndemână atunci când vor să facă o achiziție.

Mai mult decât atât, aplicația funcționează ca un wallet virtual, în care pot fi ținute în siguranță și alt tip de documente importante, precum bilete de avion sau de tren, carduri bancare etc.

De asemenea, plățile se pot face și de la încheietura mâinii – datorită noului sistem de operare Wear OS, de pe noua serie Galaxy Watch4. Pentru a utiliza Google Pay pe noul Galaxy Watch4, utilizatorii trebuie să descarce aplicația din Google Play direct pe smartwatch, iar aceasta va fi adăugată alături de celelalte aplicații. Design-ul aplicației a fost revizuit, astfel încât cardurile de credit stocate să fie mai mari și mai ușor de accesat.

Mai multe informații despre ultimele telefoane lansate de Samsung găsiți aici: https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-z-fold3-5g/, iar despre Galaxy Watch4 aici: https://www.samsung.com/ro/watches/galaxy-watch/galaxy-watch4-classic-black-bluetooth-sm-r880nzkaeue/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *