NVIDIA DLSS acum în 120 de jocuri și aplicații – Adopția rapidă a tehnologiei de super sampling continuă cu 10 noi jocuri în octombrie

Cu încă 10 jocuri cu DLSS care vin în octombrie, NVIDIA DLSS accelerează acum performanța fără a compromite calitatea imaginii în 120 de aplicații și jocuri, printre care și lansarea de astăzi a lui Back 4 Blood.

Octombrie vine și cu lansarea NVIDIA DLSS în Baldur’s Gate 3Chivalry 2Crysis Remastered TrilogyRise of the Tomb RaiderShadow of the Tomb Raider, Sword and Fairy 7, și Swords of Legends Online. Și este disponibi în titlurile lansate recent Alan Wake Remastered și F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch.

 game-ready-back-4-blood-10-12-release-dlss-article-thumb-850px

Back 4 Blood disponibil acum, primește performanță cu până la 46% mai mare cu NVIDIA DLSS

 

Back 4 Blood este disponibil acum! Cu extincția rasei umane în oc, gamerii vor duce lupta la inamic și vor recuceri lumea într-o serie de campanii co-op cu elemente aleatorii, un sistem de echipamente unic și 8 personaje diferite, fiecare cu beneficii speciale.

Folosind NVIDIA DLSS, performanța în Back 4 Blood este crescută cu până la 46%, oferind o calitate clară a imaginii, astfel încât orice gamer RTX să maximizeze setările în 4K la 60FPS:

Baldur’s Gate 3: cu până la 88% mai rapid cu NVIDIA DLSS

 

Cel mai nou update din Baldur’s Gate 3 vine săptămâna aceasta pe steam cu un număr foarte mare de schimbări, printre care și NVIDIA DLSS.

Cu DLSS, performanța este crescută cu până la 88% în 4K, astfel încât cei care dețion un GeForce RTX 3060 Ti sau orice placă mai puternică se pot juca Baldur’s Gate 3 în 4K la 6- FPS cu setări maxime:

Trilogia Crysis Remastered se lansează pe 15 octombrie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing

 

Ca urmare a lansării Crysis Remastered de anul trecut, care a venit cu NVIDIA DLSS și ray tracing, Crytek și partenerul Saber Interactive sunt gata să lanseze Crysis Remastered Trilogy. Cu lansarea pe 15 octombrie, toate cele 3 jocuri remasterizate Crysis vor dispune de NVIDIA DLSS și reflexii ray-traced, dar și de texturi, modele, iluminare și mișcare, toate ămbunătățite, astfel încât gamerii de PC să beneficieze de cea mai bună experiență.

Rise of the Tomb Raider și Shadow of the Tomb Raider primesc o creștere majoră cu DLSS

 

Shadow of the Tomb Raider a fost unul dintre primele jocuri RTX, adăugând umbre ray-traced la cea mai înaltă calitate și NVIDIA DLSS 1.0 în 2019.

Pe 18 octombrie, Shadow of the Tomb Raider va primi un update cu cea mai nouă versiune de NVIDIA DLSS, îmbunătățind atât performanța cât și calitatea imaginii. Mai mult, NVIDIA DLSS va veni și în Rise of the Tomb Raider, cel de-al doilea joc din trilogie, lansat inițial în 2016.

În Shadow of the Tomb Raider, performanța NVIDIA DLSS maim ult decât se dublează în 4K cu setări maxime și ray tracing pornit:

Iar în Rise of the Tomb Raider, NVIDIA DLSS crește performanța cu până la 75%, oferind gamerilor GeForce RTX posibilitatea să joace la 60 FPS în 4K cu setări maxime:

De asemenea, jucătorii pot juca ambele jocuri Tomb Raider și cand nu sunt la PC cu ajutorul GeForce NOW, serviciul de cloud gaming de la NVIDIA.

Chivalry 2 devine mai rapid cu până la 45% cu NVIDIA DLSS pe 26 octombrie

 

Chivalry 2 de la Torn Banner Studios este un titlu multiplayer de tip PVP pentru 64 de jucători. Pe 26 octombrie, Chivalry 2 aduce NVIDIA DLSS într-un nou update, crescând performanța cu până la 45%, oferind gamerilor GeForce RTX posbilitatea să joace la 4K cu 60 FPS și setări maxime:

 

Gamerii se pot bucura de Chivalry 2 cu NVIDIA DLSS și pe GeForce NOW.

Sword and Fairy 7 se lansează pe 21 octombrie cu NVIDIA DLSS și Ray Tracing, iar DLSS dublează performanța

 

Sword and Fairy este un RPG chinezesc care a dat naștere unor seriale TV, piese de teatru și altor jocuri sau jucării. Cel mai recent titlu din franciză, Sword and Fairy 7 se lansează pe 21 octombrie cu reflexii ray traced, umbre ray traced, ray-traced caustics și ocluzie ambientală și iluminare globală Spatiotemportal Importance Resampling for Many-Light Ray Tracing (ReSTIR).

Cu toate aceste efecte de ray tracing pornite, NVIDIA DLSS maim ult decât dublează performanța.

Sword of legends Online primește o creștere de 60% cu NVIDIA DLSS

Swords of Legends Online de la Wangyuan Shengtang Entertainment Technology Company s-a lansat în iulie, oferind gamerilor un nou MMORPG pe care să-l exploreze. Pe 14 octombrie, jucătorii care au un GeForce RTX se pot bucura de o calitate îmbunătățită a imaginii și performanță mai rapidă datorită unui update la cea mai nouă versiune de NVIDIA DLSS care crește performant cu până la 60%.

F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch disponibil acum cu ray tracing și o creștere a performanței de 3 ori cu DLSS

 

Dacă vă place subgenul de joc de tip Metroidvania, să încercați nou lansatul F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch care are ray tracing, NVIDIA DLSS și NVIDIA Reflex.

Cu totul pornit la maxim, grafica din F.I.S.T dispune de reflexii ray traced, iluminare globală și caustics. Latența sistemului este minimizată cu NVIDIA Reflex pentru o experiență cât mai bună, iar NVIDIA DLSS crește performanța de 3 ori.

Toate detaliile și graficele de performanță pot fi găsite în articolul de lansare F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch

Utilizatorii GeForce NOW Founders sau Priority pot juca acest joc cu RTX pornit.

NVIDIA DLSS poate dubla performanța în Alan Wake Remastered

 

În caz că ai uitat, remaster-ul Alan Wake al celor de la Remedy Entertainment s-a lansat în această lună cu NVIDIA DLSS, care crește performanța cu până la 2x în 4K:

 

Vizitează Epic Games Store pentru a lua o copie a acestui joc care are legături cu capodopera RTX a celor de la Remedy, Control.

Link-uri utile:

Articol pe GeForce.co:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/october-2021-rtx-dlss-game-updates

Crysis Remastered Trilogy Official Launch  Video:

https://www.youtube.com/watch?v=N45pDqpfm8g

Chivalry 2 DLSS Video:

https://www.youtube.com/watch?v=979MFwUK93o

Sword and Fairy 7 RTX On Video:

https://www.youtube.com/watch?v=lGO6M7joVxM

F.I.S.T: Forged in Shadow Torch 4K NVIDIA DLSS Comparison Video:

https://www.youtube.com/watch?v=zeoFSeCu_ZM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *